«Η εποχή των λαγών», μία underground opera

«Η εποχή των λαγών», μία underground opera

Βρισκόμαστε στη φανταστική χώρα της Bunny Land, εκεί όπου ζουν εν ηρεμία μόνο κουνέλια και έχουν μάλιστα και δικό τους Βασιλιά, ο οποίος διόλου τυχαία, είναι προικισμένος και έχει τα μεγαλύτερα αυτιά από όλους.

Η ηρεμία στην Bunny Land όμως κινδυνεύει, καθώς τα Mad Bunnies είναι καθοδόν. Αλλά υπάρχουν και τα Black Rabbits τα οποία εξακολουθούν να κυνηγούν τη χαμένη αγνότητα… Αυτή είναι η ατμόσφαιρα επιστημονικής φαντασίας που μας καλεί να μπούμε η παράσταση «Years of the Rabbits», η οποία μέσα από την καλλιτεχνική μεταφορά της χώρας των κουνελιών διαπραγματεύεται τους φόβους, τους εφιάλτες, τις επιθυμίες και τα όνειρά μας.

«Μπορείς να πιστέψεις στην πιθανότητα του απίθανου;» μας ρωτάει η παράσταση που στήνεται με τη συμβολή της μουσικής, του video και του live oπτικοακουστικού θεάματος. Η σύλληψη, όπως επίσης η μουσική και οι στίχοι είναι του Κώστα Δημουλέα, τα 3D animation του Δημήτρη Γαλανού και η σκηνοθεσία του Γιάννη Κωνσταντακόπουλου. Επί σκηνής ερμηνεύουν μουσικά και υποκριτικά η Έλενα Παπαδημητρίου, ο Κώστας Δημουλέας, ο Παναγιώτης Ράπτης, η Μαριάννα Ρηγάκη, η Σάσα Παπαλάμπρου και ο Νικόλας Λεβής. Οι ατμοσφαιρικές φωτογραφίες της παράστασης «Mad Bunny» ανήκουν στον conceptual φωτογράφο Yves Lecoq.
Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο κινηματοθέατρο Τριανόν από 4 Δεκεμβρίου και για 20 παραστάσεις.

Info

04 Δεκεμβρίου 2013 
Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21, 2108215469, 2108222702). Τετάρτη & Πέμπτη 22:00, Παρασκευή 00:00 (μεταμεσονύκτια)

Πηγή: tospirto.net

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο