Βρισκόμαστε στη φανταστική χώρα της Bunny Land, εκεί όπου ζουν εν ηρεμία μόνο κουνέλια και έχουν μάλιστα και δικό τους Βασιλιά, ο οποίος διόλου τυχαία, είναι προικισμένος και έχει τα μεγαλύτερα αυτιά από όλους.

Η ηρεμία στην Bunny Land όμως κινδυνεύει, καθώς τα Mad Bunnies είναι καθοδόν. Αλλά υπάρχουν και τα Black Rabbits τα οποία εξακολουθούν να κυνηγούν τη χαμένη αγνότητα… Αυτή είναι η ατμόσφαιρα επιστημονικής φαντασίας που μας καλεί να μπούμε η παράσταση «Years of the Rabbits», η οποία μέσα από την καλλιτεχνική μεταφορά της χώρας των κουνελιών διαπραγματεύεται τους φόβους, τους εφιάλτες, τις επιθυμίες και τα όνειρά μας.

«Μπορείς να πιστέψεις στην πιθανότητα του απίθανου;» μας ρωτάει η παράσταση που στήνεται με τη συμβολή της μουσικής, του video και του live oπτικοακουστικού θεάματος. Η σύλληψη, όπως επίσης η μουσική και οι στίχοι είναι του Κώστα Δημουλέα, τα 3D animation του Δημήτρη Γαλανού και η σκηνοθεσία του Γιάννη Κωνσταντακόπουλου. Επί σκηνής ερμηνεύουν μουσικά και υποκριτικά η Έλενα Παπαδημητρίου, ο Κώστας Δημουλέας, ο Παναγιώτης Ράπτης, η Μαριάννα Ρηγάκη, η Σάσα Παπαλάμπρου και ο Νικόλας Λεβής. Οι ατμοσφαιρικές φωτογραφίες της παράστασης «Mad Bunny» ανήκουν στον conceptual φωτογράφο Yves Lecoq.
Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο κινηματοθέατρο Τριανόν από 4 Δεκεμβρίου και για 20 παραστάσεις.

Info

04 Δεκεμβρίου 2013 
Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21, 2108215469, 2108222702). Τετάρτη & Πέμπτη 22:00, Παρασκευή 00:00 (μεταμεσονύκτια)