Σε μία μεγάλη έκθεση που καλύπτει όλη τη δημιουργική πορεία του βρετανού σχεδιαστή Paul Smith, αλλά και τα σχέδιά του για το μέλλον, το Design Museum στο Λονδίνο αποκρυπτογραφεί τον κόσμο του.

Με τίτλο «Hello, my name is Paul Smith» εξερευνά όλες τις διαφορετικές πρακτικές του σχεδιαστή στον χώρο του ανδρικού ενδύματος, τα διαφορετικά στάδια κατασκευής ενός ρούχου, τη σχέση μεταξύ δημιουργού και λιανικής πώλησης, αλλά και την πορεία της σημερινής κολοσσιαίας εταιρείας του βρετανού επιχειρηματία.

Η έκθεση αυτή ξεκινάει από την «ταπεινή» αφετηρία του Paul Smith σε ένα μικρό κατάστημα στο Nottingham το 1970 και το διαμέρισμα στο Παρίσι του 1976. Και φτάνει μέχρι και σήμερα, όπου ο Paul Smith πλέον, μπορεί να θαυμάζει ικανοποιημένος τη διεθνή κατάκτηση των ρούχων του σε όλες τις αγορές του κόσμου. Στην έκθεση αυτή, ο θεατής μπορεί να δει μία πιστή ανακατασκευή του πρώτου καταστήματός του, όπως επίσης και του προσωπικού γραφείου του με όλα τα αντικείμενα που τον περιστοιχίζουν και εμπνέουν καθημερινά, τις συλλογές ρούχων του, αποσπάσματα από επιδείξεις μόδας αλλά και κοσμήματα, βιβλία, έργα τέχνης και αντίκες.

Μέχρι 9 Μαρτίου 2014. Design Museum, Λονδίνο