Συνεντεύξεις οδηγών φορτηγών οχημάτων που διασχίζουν την Ευρώπη αποτελούν την πρώτη ύλη της παράστασης «Πάτρα- Μπάρι» που κάνει πρεμιέρα σήμερα, Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» της Πάτρας σε σκηνοθεσία Ελένης Μποζά.

Πρόκειται για την εξέλιξη της περσινής ομώνυμης παραγωγής που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου «La Botega II». «Άλλοτε γελώντας και άλλοτε όχι σκιαγραφήσαμε επώδυνες καταστάσεις ανθρώπων σε μια Ευρώπη που αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς» σημειώνουν οι συντελεστές της παράστασης που όπως επισημαίνουν «πολύ συχνά ήρθαμε αντιμέτωποι με ερωτήματα για τη ζωή και τα όρια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας». Πρόκειται για μια παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στην οποία παίζουν οι ηθοποιοί: Νίκος Γιαλελής, Θανάσης Δόβρης, Βασίλης Κόκκαλης, Μίλτος Νίκας και Γιώργος Ρούφας.

Θυμίζουμε πως ο φετινός προγραμματισμός του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας περιλαμβάνει εννέα παραγωγές, δύο συμπαραγωγές, έξι μετακλήσεις από την Αθήνα και πλούσια εκπαιδευτική δράση.

Info: Οι επόμενες παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για 23, 24, 29, 30 Νοεμβρίου και 1, 3 , 4, 5, 6,  7 και 8 Δεκεμβρίου 2013. Προπώληση εισιτηρίων-Κρατήσεις θέσεων στο ταμείο του Θεάτρου Απόλλων τηλ.: 2610 273613.