Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (23 Νοεμβρίου)

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, αν εξαιρέσουμε τον εκνευρισμό και την πίεση που θα νιώσεις κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα, το σημερινό Σάββατο θα είναι πολύ καλό. Θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις όμορφα και να αισθανθείς ότι ολοκληρώνεις τα σχέδιά σου. Αυτό φυσικά θα γίνει πραγματικότητα, αν δεν αφήσεις την πίεση να σε παρασύρει και να σε κάνει ανήμπορο να αντιδράσεις σε κάποια προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, κάποια πράγματα μπορεί να σε στενοχωρήσουν και να σε πληγώσουν σήμερα και αυτό αφορά κυρίως συμπεριφορές από δικά σου άτομα, που θα σε απογοητεύσουν με τη στάση τους. Μην αφήνεσαι στα αρνητικά συναισθήματα και βάλε τα δυνατά σου, για να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Η απογοήτευση μόνο πίσω θα σε κρατήσει και δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια χρόνου.

Δίδυμοι

Ίσως η σημερινή μέρα να είναι λίγο κουραστική για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, καθώς οι καθυστερήσεις σε ορισμένα θέματα συνεχίζονται. Ταυτόχρονα όμως, θα είναι και σημαντική, αφού θα δεις να αποκαθίστανται σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα, όπως του άμεσου περιβάλλοντός σου ή της οικογένειάς σου. Φρόντισε να διαλύσεις όσα προβλήματα υπήρχαν, για να νιώσεις καλύτερα.

Καρκίνος
 
Αν εκμεταλλευτείς τις σημερινές συνθήκες, που είναι καλές για το ζώδιο σου, αγαπητέ Καρκίνε, μπορείς να δώσεις οριστικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα, που υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό. Οπότε μην χαλαρώνεις και μην βγαίνεις από τους στόχους σου, γιατί οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, θα είναι εξαιρετικές. Δείξε συγκέντρωση και προσοχή.
 
Λέων

Το σημερινό Σάββατο θα σε βάλει σε μια διαδικασία αυτοκριτικής, αγαπητέ Λέων. Καλό είναι αυτό, καθώς θα καθίσεις να αξιολογήσεις πού έχεις φταίξει και τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως ακριβώς θα ήθελες. Μην σε πάρει από κάτω όμως, γιατί είναι μια ευκαιρία να γίνεις πιο δυναμικός και έτοιμος να ανταποκριθείς σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Παρθένος

Μην αφήσεις σήμερα κάποιες καθυστερήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και να σε απογοητεύσουν, αγαπητέ Παρθένε. Όλα θα γίνουν, αλλά ίσως χρειάζεται λίγη υπομονή από μέρους σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς χωρίς να αγχώνεσαι και σύντομα θα δεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου.
 
Ζυγός

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, αγαπητέ Ζυγέ. Μην αφήσεις το άγχος να σου ανακόψει την πορεία και προσπάθησε να είσαι παραγωγικός, αλλά και ψύχραιμος. Όλα θα πάνε καλά, αν οι κινήσεις σου είναι προσεκτικές και μετρημένες.

Σκορπιός
 
Το σημερινό Σάββατο είναι αρκετά κρίσιμο για να μπορέσεις να προχωρήσεις τα σχέδιά σου, όπως τα έχεις σκεφτεί, αγαπητέ Σκορπιέ. Θα πρέπει να λάβεις υπ’ όψη σου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και με ηρεμία να καταλήξεις στις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Μάλιστα, ίσως θα πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, χωρίς να ακούσεις κάποιους ανθρώπους. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος, καλύτερα να μην μιλήσεις σε κανέναν για όσα θέλεις να κάνεις.
 
Τοξότης
 
Η εύνοια αρχίζει και φαίνεται ξεκάθαρα στη ζωή σου ειδικά σήμερα, αγαπητέ Τοξότη. Όλα όσα θέλεις να κάνεις, μπορούν να υλοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία. Μόνο πρόσεξε, γιατί από τον πολύ ενθουσιασμό, μπορεί να βρεθείς σε ένταση με τους δικούς σου ανθρώπους.
 
Αιγόκερως
 
Άλλη μια μέρα που η γοητεία και η προσωπική σου ακτινοβολία θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση, είναι αυτό το Σάββατο για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε. Με την Σελήνη στον Λέοντα να σε ευνοεί, η παρουσία σου βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε παρέας και κάθε συζήτησης. Μην παρασύρεσαι σε επιδείξεις γνώσεων και σε συμπεριφορές υπεροψίας, γιατί στο τέλος θα προκαλέσεις αρνητικά σχόλια. Μείνε προσγειωμένος και απόλαυσε αυτή τη θετική περίοδο.
 
Υδροχόος
 
Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορεί να αναστατωθείς από διάφορα πράγματα που θα ακούσεις και να χάσεις για λίγο τη συγκέντρωσή σου σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να αποσυντονίζεσαι. Κανείς από τους γύρω σου δεν μπορεί να σε βλάψει, αν εσύ ξέρεις τι θέλεις και το επιδιώξεις με όλες σου τις δυνάμεις.
 
Ιχθείς
 
Το άγχος θα σε συντροφεύει και το σημερινό Σάββατο, φίλε Ιχθύ, κυρίως σε σχέση με κάποια πράγματα, που θέλεις να κάνεις και δεν μπορείς. Μην αποκτάς εμμονές με αυτές τις καταστάσεις. Αν κάτι δεν γίνεται τώρα, μπορεί να το καταφέρεις αργότερα, οπότε ηρέμησε και μην χαλάς τη διάθεσή σου.