Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (24 Νοεμβρίου) 

Κριός 

Αν σκοπεύεις σήμερα να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση ή να κάνεις ένα τολμηρό εγχείρημα, αγαπητέ Κριέ, εξέτασε κάθε λεπτομέρεια που το αφορά, αλλιώς θα χάσεις και αυτά που έχεις. Κατά τα άλλα, μην ανοίξεις συζητήσεις, οι οποίες δεν είσαι σίγουρος που θα καταλήξουν. 

Ταύρος 

Κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να καθυστερούν, αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω, φίλε Ταύρε. Ήδη βρίσκεσαι σε περίοδο που ανοίγονται νέοι δρόμοι και ορίζοντες στη ζωή σου. Σήμερα, καλό θα είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από τις όποιες αναταραχές και εντάσεις ενδέχεται να προκύψουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις, να περάσεις ευχάριστα και να αποφορτιστείς από το άγχος που σε πιέζει.  

Δίδυμοι  

Η μέρα σήμερα απαιτεί προσοχή σε κάθε κίνηση και ενέργεια που σκοπεύεις να κάνεις, αγαπητέ Δίδυμε. Μπορεί να προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά μην στενοχωρηθείς, γιατί θα είναι προσωρινές και δεν συντρέχει σοβαρός λόγος για να αγχωθείς περισσότερο. Πρέπει να ξέρεις ότι ανοίγεται μπροστά σου μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες. Φρόντισε μόνο μην σου μείνουν εκκρεμότητες, που σε προβληματίζουν.  

Καρκίνος 

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα θέματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα, γιατί τα έχεις παραμελήσει και σε προβληματίζουν. Η ημέρα είναι ιδανική για τέτοιου είδους κινήσεις και δεν έχεις καμία απολύτως δικαιολογία, για να μην τα φέρεις όλα στα μέτρα σου και να μην πετύχεις ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου. Οι πλανήτες συνωμοτούν υπέρ σου, με σειρά ευκαιριών. Αξιοποίησέ τες!!!  

Λέων 

Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, αγαπητέ Λέων, για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που έχεις βρεθεί. Δεν μπορείς να αντέξεις την ασάφεια, γι’ αυτό πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. 

Παρθένος 

Φρόντισε σήμερα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ό,τι κάνεις, φίλε Παρθένε, για να μην γίνουν λάθος κινήσεις. Προσπάθησε να μη δείχνεις και πολλή ευαισθησία σ’ αυτά που σου λένε, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις, λόγω της μεγάλης συναισθηματικότητάς σου. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να πετύχεις το μέλλον που ονειρεύεσαι. Τα θέματα που είναι σε στασιμότητα, βρίσκουν επιτέλους τις καλύτερες λύσεις. 

Ζυγός 

Αν είσαι Ζυγός, αυτή η Κυριακή για εσένα είναι μέρα που πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις από οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις, που σε κάνουν να νιώθεις άβολα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιχειρήσεις ξεκαθαρίσματα, είτε σχετίζονται με τα επαγγελματικά είτε με τα αισθηματικά σου ζητήματα. 

Σκορπιός 

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις, γιατί εύκολα θα γίνεις θύμα εκμετάλλευσης. Αν είσαι αδέσμευτος, αναζήτησε την διασκέδαση μέσω φιλικών σου προσώπων, αφού μία φιλική γνωριμία μπορεί να καταλήξει σε αισθηματική περιπέτεια. 

Τοξότης 

Η σημερινή ορμητική σου διάθεση, σου ανοίγει καινούργιους δρόμους, φίλε Τοξότη. Μέσα στο μυαλό σου περιδίνουν ιδέες για ταξίδια, σπουδές, συμβόλαια κι επαφές με άτομα, που ζουν μακριά. Ευτυχώς, εκεί τα καταφέρνεις και δεν σου λείπουν οι επιτυχίες. Φύλαξε μερικές ώρες για τον εαυτό σου, για ξεκούραση και ψυχαγωγία, γιατί το έχεις ανάγκη. Δεν υπάρχει λόγος να φτάσεις στα όρια της εξάντλησης. 

Αιγόκερως 

Κάποιες εντάσεις στο χώρο του σπιτιού σε στεναχωρούν, αγαπητέ Αιγόκερε, γι’ αυτό να έχεις υπομονή αυτήν την Κυριακή. Επαγγελματικά, θα σου είναι εύκολο να εκφράσεις τις ιδέες σου. Επίσης, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στις προσωπικές και αισθηματικές σου σχέσεις. 

Υδροχόος 

Η ημέρα σε προβληματίζει έντονα, αγαπητέ Υδροχόε, και σε κάνει διστακτικό μπροστά σε όλα όσα σου συμβαίνουν. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις ουσιαστικότερα με τους δικούς σου ανθρώπους και πρόσεξε πολύ σε ποιους εκμυστηρεύεσαι τα μυστικά σου και εκδηλώνεις τις προθέσεις σου. Θα υπάρξει τάση εκμετάλλευσης και θα απογοητευτείς. 

Ιχθείς 

Αγαπητέ Ιχθύ, μία αντιφατική ημέρα ξημερώνει για εσένα. Ίσως βρεθείς αντιμέτωπος με μία απογοήτευση ή μία εξαπάτηση, αλλά θα λάβεις βοήθεια για να την αντιμετωπίσεις, από κάποιο άτομο που ούτε καν θα φανταζόσουν. Δες την θετική πλευρά των πραγμάτων, δηλαδή ότι σήμερα απόκτησες ένα νέο φίλο, και μην στεναχωριέσαι περεταίρω για ό,τι δεν αξίζει!