Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (27 Νοεμβρίου)

Κριός

Η ημέρα θα είναι δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Κριέ, και πρέπει να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου, για να καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα. Επειδή η κρίση σου δεν είναι ορθή, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από άτομα ή καταστάσεις που μπορεί να σε κάνουν να πεις πράγματα, που μπορεί μετά να μετανιώσεις.

Ταύρος

Σήμερα πρόσεξε, αγαπητέ Ταύρε, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η διπλωματία σου θα σε βοηθήσει να καταφέρεις πάρα πολλά στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στο φιλικό σου περιβάλλον, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, ώστε να μην έχεις ούτε εσύ ερωτηματικά, αλλά ούτε και να προκαλέσεις εν αγνοία σου, δυσάρεστες καταστάσεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται η μία πίσω από την άλλη αυτήν την Τετάρτη και σε πιάνει μια επιθυμία, να πραγματοποιήσεις άμεσα τους στόχους σου. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς, κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά, τώρα που οι οιωνοί είναι πολύ καλοί για το ζώδιό σου.

Καρκίνος

Μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον Δία από το ζώδιό σου, και πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες.

Λέων

Φίλε Λέων, προσπάθησε σήμερα να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Επίσης, μην να κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην προσπαθείς να λύνεις τα προβλήματα που σε απασχολούν μόνος σου. Ζήτα την βοήθεια και την γνώμη αυτών που εμπιστεύεσαι.

Παρθένος

Είσαι σε ένα γενικότερο εκνευρισμό, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Παρθένε. Η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της Τετάρτης για εσένα, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης με τον Άρη από το ζώδιό σου. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα σε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν και να είσαι συγκεντρωμένος στις κινήσεις σου, για να μην ξεφύγεις. Αν εκδηλώσεις την δυναμικότητα που έχεις, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Πέρασε το βράδυ με δικά σου άτομα, για να νιώσεις καλύτερα και να μοιραστείς όλα όσα σε απασχολούν.

Ζυγός

Η ημέρα είναι δύσκολη και νευρική για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Προέχει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να χρησιμοποιήσεις την λογική σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Μην το βάζεις κάτω με την παραμικρή δυσκολία και μείνε συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις.

Σκορπιός

Η ημέρα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία, αγαπητέ Σκορπιέ. Με την θετική διάθεση που σε διακατέχει, θα πετύχεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από τον Αιγόκερω, βρίσκεσαι ήδη σε περίοδο που οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη και μπορείς να δρομολογήσεις τους στόχους σου με επιτυχία. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς σου, για να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.

Τοξότης

Πρέπει να δείξεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα, αγαπητέ Τοξότη. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις, γιατί είναι ζήτημα επιτακτικής ανάγκης να ξεκουραστείς και να ανεφοδιάσεις τις δυνάμεις σου, με τους τόσο εξαντλητικούς ρυθμούς που κινείσαι. Σε κάποια θέματα της οικογένειάς σου που παραμένουν άλυτα, φρόντισε να δώσεις εγκαίρως λύσεις, ώστε να μην διογκωθούν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο της Παρθένου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα διευρύνει αισθητά τον κύκλο γνωριμιών σου και πρέπει να έχεις το νου σου να συμπεριφερθείς και αναλόγως. Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την Τετάρτη και μην περιμένεις από τους άλλους να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ.

Υδροχόος

Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε. Με τον δυναμισμό που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν σου φαίνονταν ακατόρθωτα. Σήμερα, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Ιχθείς

Η ημέρα, με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Άρη (και οι δύο από το ζώδιο της Παρθένου), μπορεί να σε φέρει σε αδιέξοδο, αγαπητέ Ιχθύ, καθώς θα νιώθεις ότι κανένας δεν σε καταλαβαίνει. Υπάρχουν λοιπόν σοβαρές πιθανότητες να κλειστείς στον εαυτό σου άδικα. Προσπάθησε να μιλήσεις και θα καταλάβεις ότι τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται, απλά όλοι έχουμε κάποιες φορές την ανάγκη να κρατάμε κάποιες αποστάσεις.

TAGS