Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28 Νοεμβρίου)

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα αν δεν μπορείς να καταφέρεις κάποια πράγματα με τον τρόπο που ακολουθείς, ίσως θα πρέπει να αλλάξεις τακτική. Κι αν πάλι δεις ότι κάτι δεν πάει καλά, ζήτα βοήθεια από ανθρώπους, που ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μόνος σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η κοινωνικότητά σου σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στον Ζυγό, θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα μπορέσεις να μιλήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Άκουσε τη γνώμη τους και προσπάθησε να υιοθετήσεις τη δική τους, αισιόδοξη στάση, γιατί θα σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σε περιμένει μία ημέρα με αρκετές ευκαιρίες, όπου κάθε σου κίνηση θα χαρακτηρίζεται από ωριμότητα και θα σε οδηγεί πιο κοντά στην επιτυχία. Ευτυχώς η δυναμική σου πλευρά παίρνει τα πάνω της και τίποτα δεν σε σταματά. Βάλε τους στόχους σου σε σειρά και ξεκίνα να υλοποιείς τα σχέδιά σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, εφόσον ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις, πρέπει να το κυνηγήσεις χωρίς να σε κρατάνε πίσω κάποια άτομα, με αμφίβολες προθέσεις. Μην ακούς όλα όσα σου λένε και μην επηρεάζεσαι, γιατί μπορεί να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες. Ιδιαίτερα σήμερα, που η Σελήνη σε ευνοεί από το ζώδιο του Ζυγού, δείξε εμπιστοσύνη στον τρόπο που σκέφτεσαι και υλοποίησε τα σχέδιά σου με τον τρόπο που εσύ γνωρίζεις καλύτερα.

Λέων

Φίλε Λέων, προσπάθησε σήμερα να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Επίσης, μην να κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην προσπαθείς να λύνεις τα προβλήματα που σε απασχολούν μόνος σου. Ζήτα την βοήθεια και την γνώμη αυτών που εμπιστεύεσαι.

Παρθένος

Ό,τι δεν πηγαίνει καλά στη ζωή σου μπορεί να διορθωθεί, αν κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, αγαπητέ Παρθένε. Ειδικά σήμερα, που η θέση της Σελήνης στον Ζυγό σε ευνοεί, πρέπει να είσαι αποφασισμένος να δώσεις ένα οριστικό τέλος στις καταστάσεις που σε κάνουν να χάνεις το χαμόγελό σου. Προσοχή σε ποιους ανθρώπους θα απευθυνθείς για συμβουλές. Προτίμησε τα δικά σου άτομα, που εμπιστεύεσαι περισσότερο.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αρκετές αναποδιές θα προκύψουν και μάλιστα δεν θα είναι ξεκάθαρες. Οπότε, η συγκέντρωση και η εξυπνάδα θα σου δείξουν τις καταστάσεις που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Μην είσαι βιαστικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη.

Σκορπιός

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή Πέμπτη για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, αφού η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και αυτό σε κάνει να βλέπεις τα προβλήματά σου με περισσότερο ρεαλισμό. Με τη βοήθεια της Σελήνης που κινείται στον Ζυγό, θα μπορέσεις να λύσεις πολλά από αυτά, καθώς οι λύσεις τελικά είναι πιο απλές και τα ζητήματά σου πιο εύκολα, απ’ όσο νόμιζες μέχρι τώρα.

Τοξότης

Η σημερινή Πέμπτη είναι για εσένα μέρα αποκαλύψεων, φίλε Τοξότη, με την όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σου Δία και σε επηρεάζει. Πολλές ευκαιρίες, πολλές επαφές και πολλές λύσεις, θα σε βοηθήσουν και θα σε κάνουν να συνθέσεις το πάζλ έτσι όπως εσύ θέλεις. Μην αφήσεις όμως τις ευκαιρίες να περάσουν χωρίς να τις αξιοποιήσεις, γιατί μπορεί να μην ξαναπροκύψουν μπροστά σου.

Αιγόκερως

Άλλη μια έντονη μέρα σε περιμένει, φίλε Αιγόκερε, με πολλές υποχρεώσεις αλλά και πολλές απογοητεύσεις. Κάποιες ειδήσεις που θα ακούσεις δεν θα σε ευχαριστήσουν καθόλου και μάλιστα θα σε βάλουν σε σκέψη για τα άτομα τα οποία εμπιστευόσουν. Ωστόσο, με τη θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, σήμερα είναι καλή ευκαιρία να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου χωρίς να αποσυντονίζεσαι.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα φτάσεις να αναρωτηθείς γιατί έχει περιοριστεί τόσο έντονα ο κοινωνικός σου κύκλος και αισθάνεσαι μόνος σου. Με αυτήν την αφορμή, κάνε κάποιες κινήσεις να βγεις λίγο περισσότερο έξω, να συναναστραφείς με κόσμο και μην αφήνεις την απαισιόδοξη διάθεση να σε καταβάλλει.

Ιχθείς

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σε γεμίσει προβληματισμό και ίσως και λίγη ανασφάλεια, για όσα αλλάζουν γύρω σου χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα. Αξιοποίησε κάθε αλλαγή προς όφελός σου και να ξέρεις ότι κάποιες φορές, όσα σε στενοχωρούν μπορεί στο τέλος να αποβούν υπέρ σου.