Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (2 Δεκεμβρίου)

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Σελήνη να κάνει την είσοδό της στον Τοξότη και να πραγματοποιεί όψη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, θα μπεις σε σκέψεις. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερά του και με γνώμονα την λογική σου, εξέτασε τις καταστάσεις, για να βρεις το καλύτερο που μπορεί να πάρεις από αυτές.

Ταύρος

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία σου, αγαπητέ Ταύρε, αλλά πρέπει να επανεξετάσεις κάποιες τακτικές σου, αν θες να πας ένα βήμα μπροστά. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις, αν σκεφτείς και δράσεις αισιόδοξα. Μπορείς επίσης σήμερα να λύσεις κάποια οικογενειακά θέματα, που ενδεχομένως σε προβληματίζουν ακόμη.

Δίδυμος

Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Δίδυμε, εντείνει τις ανησυχίες και τους φόβους σου για διάφορες καταστάσεις που σε απασχολούν, αλλά η Σελήνη στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη, καθώς πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό, ευνοεί την ανασυγκρότηση των δυνάμεων σου και την ενίσχυση της άμυνάς σου απέναντι στις επιθέσεις, που μπορεί να δεχτείς.

Καρκίνος

Ο στόχος σου ήταν από πάντα να εξελιχθείς και να ξεχωρίσεις, αγαπητέ Καρκίνε, και σήμερα ήρθε η ώρα να αποφασίσεις ποιο μονοπάτι θα διαλέξεις. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου αλλά και με τους γύρω σου, έχε ρεαλιστικές προσδοκίες και εκμεταλλεύσου όλες τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου, με όσα μέσα διαθέτεις.

Λέων

Ημέρα με πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις θα είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα, φίλε Λέων. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν, και να δώσεις έναν πιο ευχάριστο και δημιουργικό τόνο στην καθημερινότητα, που σε έχει κουράσει.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε να επανεξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις που στο παρελθόν μπορεί να καθυστερούσαν και φρόντισε, με οδηγό την λογική σου, να τους δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε εκπλήξουν.

Ζυγός

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα, αγαπητέ Ζυγέ. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί δεν θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που θέλεις. Μόνο η λογική και η πειθαρχία είναι ικανές να σου εγγυηθούν θετικά αποτελέσματα.

Σκορπιός

Χρειάζεσαι σήμερα περισσότερη ψυχραιμία, αγαπητέ Σκορπιέ, και προπάντων λιγότερο άγχος, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που δεν εξαρτώνται μόνο από εσένα. Μην πελαγώνεις με καταστάσεις που αφορούν ομαδικές ενέργειες και κοίτα πρώτα να διεκπεραιώσεις τις δικές σου ευθύνες και αρμοδιότητες.

Τοξότης

Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα αυτήν τη Δευτέρα, φίλε Τοξότη, με την Σελήνη που κινείται στο ζώδιό σου, να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό από τον Κριό και να σου χαρίζει ευνοϊκές επιρροές. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα, γιατί μόνο έτσι δεν θα αγχωθείς και θα τελειώσεις χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Τον ελεύθερο χρόνο σου κάνε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Αιγ​όκερως

Φρόντισε σήμερα να ρίξεις τους τόνους και μην φτάνεις στα άκρα, φίλε Αιγόκερε, με ό,τι κι αν έρθεις αντιμέτωπος. Προσπάθησε, με χαμηλούς τόνους, να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Υδροχόος

Η ημέρα θα σε φέρει αντιμέτωπο με τους δικούς σου ανθρώπους, φίλε Υδροχόε, και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στις μεταξύ σας κουβέντες, ώστε να μην τους πληγώσεις. Καλλιέργησε την υπομονή και δεν θα βγεις χαμένος. Στον χώρο της εργασίας σου, κάποια πρόσωπα θα αποχωρήσουν αιφνίδια και θα προβληματιστείς. Καλό είναι να μην πάρεις θέση και να μην εκφέρεις την άποψη σου, ακόμη κι αν σου ζητηθεί.

Ιχθύς

Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής Δευτέρας για εσένα, φίλε Ιχθύ. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις αρκετά από τα σχέδιά σου, γι’ αυτό πρόσεξε να μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος δεν κερδίσεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξει μία αναπάντεχη εύνοια, που μπορεί να σου χαρίσει σημαντικά κέρδη.

TAGS