Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (3 Δεκεμβρίου)

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα φρόντισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ό,τι κάνεις, για να μην γίνουν λάθος κινήσεις. Καλό θα είναι να μη δείχνεις και πολλή ευαισθησία σε αυτά που σου λένε, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις, λόγω της μεγάλης συναισθηματικότητάς σου. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να πετύχεις το μέλλον που θέλεις.

Ταύρος

Ημέρα κατάλληλη για να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι και να μιλήσεις για το πώς νιώθεις στα αγαπημένα σου άτομα είναι αυτή η Τρίτη για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Θα δεις ότι πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα στο παρελθόν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις με τη βοήθεια που θα σου προσφέρει η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα σου προσφέρουν πολλές λύσεις και ικανοποιήσεις.

Δίδυμος

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και τα έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Να ξέρεις ότι το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου, με μια σειρά ευκαιριών που θα σου προσφέρει.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, χρειάζεται προσοχή σε κάθε σου κίνηση και ενέργεια. Μπορεί να πάρεις κάποιες απογοητεύσεις, αλλά μην στενοχωρηθείς, γιατί θα είναι προσωρινές. Πρέπει να ξέρεις ότι είσαι σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες. Φρόντισε μόνο μην αφήσεις εκκρεμότητες, που θα σε προβληματίζουν.

Λέων

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, θα σε κάνει να έχεις πολύ άγχος για τις υποθέσεις που σε απασχολούν, αγαπητέ Λέων. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό και να ξεκαθαρίσεις κάθε είδους εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και σε έχουν κουράσει ψυχικά. Μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αφήνοντας πράγματα του παρελθόντος ακάλυπτα. Όσο θετική κι αν είναι αυτή η περίοδος και όσες ευκαιρίες κι αν σου παρουσιαστούν, να ξέρεις ότι κάποιες στιγμές πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας.

Παρθένος

Φρόντισε να οπλιστείς με θάρρος, αγαπητέ Παρθένε, και να τολμήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα σήμερα, με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη. Συλλογικές δουλειές ευνοούνται σήμερα και θα έχεις την ευκαιρία να διακριθείς σε τέτοιου είδους θέματα. Σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με πρόσωπα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, για να δώσεις σωστές λύσεις.

Ζυγός

Σήμερα απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, αγαπητέ Ζυγέ, γιατί η υπερβολική ειλικρίνεια μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, με άτομα που δεν θα ήθελες να παρεξηγηθείς. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη, χάρη στην θετική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα.

Σκορπιός

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Τοξότη, θα έχεις την ευκαιρία να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μην λες μερικές φορές πράγματα, που δεν τα πιστεύεις. Δρομολόγησε λύσεις σε όποια θέματα σε απασχολούν. Αν κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, πρόσεξε μην οδηγηθείς σε ακρότητες.

Τοξότης

Η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός σου θα είναι σήμερα στα ύψη τους, χάρη στις καλές επιρροές που θα σου στείλει η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, αγαπητέ Τοξότη. Μπορείς τώρα να λύσεις πολλά θέματα του παρελθόντος και θα αρχίσεις να βλέπεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Τοξότη, αγαπητέ Αιγόκερε, θα σε κάνει να έχεις πολλές συζητήσεις με τα δικά σου άτομα, για να λύσεις κάποια θέματα, που σε προβληματίζουν ακόμη. Η ευγένεια και η λεπτότητα που αποπνέεις, αιχμαλωτίζει και σαγηνεύει τους πάντες. Προσπάθησε να διατηρήσεις αυτό το χαρακτηριστικό σου, διότι μόνο έτσι θα συνεχίσεις να αντιμετωπίζεις αποτελεσματικά τις δυσκολίες της καθημερινότητας και να βγαίνεις πάντα νικητής.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση, γιατί οι πλανήτες σε ωθούν σε αρκετά παρορμητικές τάσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις προσπάθειές σου. Θα γίνουν συζητήσεις με δικά σου άτομα για προβληματικές καταστάσεις και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις, που θα σας ικανοποιήσουν όλους.

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, φρόντισε σήμερα να βάλεις ένα πιο σωστό πρόγραμμα, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα έντονου άγχους, αλλά και κόπωσης, και δεν θα μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα, που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Η ημέρα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Τοξότη, είναι αρκετά ευνοϊκή για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Να θυμάσαι ότι και με πιο ήρεμους ρυθμούς, μπορείς να φτάσεις τους στόχους που θέλεις.

TAGS