Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (4 Δεκεμβρίου) 

Κριός

Είναι πολλά αυτά που θέλεις να πετύχεις και, με τις σωστές επιλογές, μπορείς να τα καταφέρεις, αγαπητέ Κριέ. Άρπαξε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται σήμερα, με τη θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή, που θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες και σε ευνοεί. Μην κάνεις πίσω από φόβο μήπως κάποιοι δεν ικανοποιούνται με τις επιλογές σου. Είναι ώρα να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και τα δικά σου θέλω. 

Ταύρος 

Όσες δυσκολίες κι αν προκύπτουν, να ξέρεις ότι η επιτυχία είναι δική σου, φίλε Ταύρε. Σήμερα μάλιστα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ερμή και να σε ευνοεί, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις που εκκρεμούσαν και θα λάβεις απαντήσεις, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Είναι μια πολύ καλή μέρα για σχέδια και νέες προοπτικές. 

Δίδυμος 

Η μέρα είναι επικίνδυνη σήμερα για εσένα, φίλε Δίδυμε. Μπορεί να εκραγείς και να δημιουργήσεις μια μικρή καταστροφή γύρω σου, λόγω της μελαγχολίας, αλλά και της έντασης που θα σε διακατέχει, εξαιτίας του ότι τίποτα δεν θα προχωράει με τους ρυθμούς που θέλεις. Γι’ αυτό κράτησε οπωσδήποτε την ψυχραιμία σου και μην ενδώσεις στον πανικό, ό,τι κι αν γίνει. 

Καρκίνος 

Αγαπητέ Καρκίνε, θα πρέπει σήμερα να δείξεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να βάλεις τα δυνατά σου, για να διαψεύσεις τους ανθρώπους που σου στέκονται εμπόδιο ή που δεν πιστεύουν στις ικανότητές σου. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί πρώτα να πιστέψεις εσύ στις δυνάμεις και στις δυνατότητες σου! 

Λέων 

Πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Λέων, και θα μπορέσεις να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Μην μένεις με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά δραστηριοποιήσου δυναμικά. Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν πολύ γρήγορα. 

Παρθένος 

Αγαπητέ Παρθένε, καλό είναι σήμερα να μείνεις μακριά από μπελάδες ή από οποιαδήποτε κατάσταση μπορεί να εξελιχθεί σε καβγά, διότι η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ουρανό, θα σε επηρεάζει άμεσα και θα προκαλέσει ανατροπές στα σχέδιά σου. Απόφυγε οποιαδήποτε μυστική συζήτηση και γενικά προτίμησε να είσαι ξεκάθαρος και μην ανακατεύεσαι σε σχόλια, που μπορεί να σε εκθέσουν. Ο κίνδυνος και οι αποκαλύψεις παραμονεύουν και θα σε φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση, αν δεν προσέξεις! 

Ζυγός 

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, η δυναμική σου πλευρά δεν περνά απαρατήρητη, ό,τι κι αν κάνεις. Με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ερμή τις πρωινές ώρες, μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να καταπλήξεις με τις ιδέες σου ή ακόμα και να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις, που σε μπερδεύουν εδώ και καιρό στον εργασιακό σου χώρο. Σε κάθε περίπτωση, οι γύρω σου θα εντυπωσιαστούν και θα δεις την συμπαράστασή τους σε ό,τι σκέφτεσαι. 

Σκορπιός 

Οι εξελίξεις σήμερα θα σε ικανοποιήσουν πολύ, αγαπητέ Σκορπιέ, καθώς θα δεις ότι με το σωστό χειρισμό, οι καταστάσεις στρέφονται υπέρ σου και σε βοηθούν να προχωρήσεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία και να τους δεις πολύ γρήγορα να παίρνουν σάρκα και οστά. 

Τοξότης

Αρκετή ανασφάλεια σου προκαλεί η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό από τον Κριό, φίλε Τοξότη, και η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη. Δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω, γιατί μάλλον θα χάσεις και ευκαιρίες, που μπορούν να σε πάνε μπροστά. Γενικά, συμπεριφέρσου ψύχραιμα αλλά και έξυπνα, για να αναγνωρίσεις τι σε συμφέρει και τι όχι. 

Αιγόκερως 

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, σε απασχολεί ιδιαίτερα ο τρόπος που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις. Η επαφή σου με σημαντικά πρόσωπα, θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς μήπως δεν είσαι αρκετά διπλωματικός και μήπως εμμένεις χωρίς λόγο σε κάποιες απόψεις. Να ξέρεις πάντως ότι οι κάποιοι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, μπορούν να σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου. 

Υδροχόος 

Σήμερα θα έχεις στο τσεπάκι σου την εύνοια των πλανητών, φίλε Υδροχόε, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Φρόντισε όμως να αποφύγεις τις υπερβολές και τις σπατάλες. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή, θα σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη. Πέρνα ένα όμορφο βράδυ μαζί με την οικογένειά σου.

Ιχθύς

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις το τελευταίο διάστημα, αγαπητέ Ιχθύ, δεν σε έχουν αφήσει να ηρεμήσεις. Σήμερα πρέπει να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, γιατί πραγματικά το έχεις ανάγκη. Η ενέργεια που έχεις άλλωστε, δεν θα αφήσει καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη και όσα θέλεις να κάνεις, θα γίνουν πολύ σύντομα με τον καλύτερο τρόπο.

TAGS