Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια ( 5 Δεκεμβρίου)

Κριός

Τα σχέδιά σου προχωράνε με αργούς ρυθμούς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε προβληματίζει, αγαπητέ Κριέ. Όταν θέλεις κάτι πολύ, το πετυχαίνεις ό,τι κι αν γίνει, χάρη στις ικανότητες αλλά και το πείσμα σου, που δεν αφήνει τίποτα να του ξεφύγει. Από σήμερα και στο εξής, ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Τοξότη, συντροφεύοντάς σε και χαρίζοντάς σου καθημερινά όλες τις καλές επιρροές του, που θα σου φέρουν τα αποτελέσματα που επιδιώκεις.

Ταύρος

Η εποικοδομητική επαφή με τα δικά σου άτομα θα χαρακτηρίσει τη σημερινή Πέμπτη, αγαπητέ Ταύρε. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Τοξότη και να σε ευνοεί, είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσεις στους δικούς σου για όσα σε απασχολούν και να λύσεις κάποια οικογενειακά θέματα, που σας έχουν απομακρύνει. Μην διστάσεις να ανοίξεις την καρδιά σου και θα βρεις την ανταπόκριση και την κατανόηση, που θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.

Δίδυμος

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα, φίλε Δίδυμε, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να εισέρχεται στον Τοξότη, και θα το καταλάβεις πολύ σύντομα κατά τη διάρκειά της, καθώς η αισιοδοξία για κάποια ζητήματα που έμεναν στάσιμα επανέρχεται και σου φτιάχνει τη διάθεση. Το πρόγραμμα σου θα είναι γεμάτο από εξελίξεις, που θα σου δώσουν ικανοποίηση και επιβεβαίωση ότι οι προσπάθειές σου αποδίδουν.

Καρκίνος

Αρκετό άγχος και ένταση έχει η σημερινή μέρα για εσένα, φίλε Καρκίνε, με την Σελήνη από τον Αιγόκερω να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Δία από το ζώδιό σου και να σου βάζει συνεχόμενες τρικλοποδιές. Δυστυχώς, πρέπει να εγκλιματιστείς δραστικά σε αυτή την κατάσταση και να μάθεις να τη χειρίζεσαι όσο καλύτερα γίνεται. Μόνο έτσι δεν θα χαλάς τη διάθεσή σου και δεν θα αφήνεις τον εκνευρισμό να σε κυριεύει. Προσοχή σε ποιους ξεσπάς, γιατί τα δικά σου άτομα δεν φταίνε σε τίποτα. Λέων Κάποια γεγονότα σήμερα θα σε ξαφνιάσουν και θα σε κάνουν να τα χάσεις, αγαπητέ

Λέων.

Μην υποκύψεις σε αυτές τις απρόσμενες εξελίξεις και δείξε λίγη ψυχραιμία. Χρησιμοποίησε το διπλωματικό σου ταλέντο, για να τα χειριστείς και να στρέψεις τα γεγονότα προς το συμφέρον σου. Απόφυγε τον εκνευρισμό και τις εντάσεις.

Παρθένος

Η ενέργεια που έχεις αυτήν την Πέμπτη, αγαπητέ Παρθένε, είναι πολύ μεγάλη και σε συνδυασμό με τις ικανότητές που διαθέτεις, θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά θέματα και να τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώσεις ακόμα, γιατί οι τομείς που θέλουν δουλειά είναι αρκετοί και δεν πρέπει δε καμία περίπτωση να επαναπαύεσαι.

Ζυγός

Σήμερα είναι μια μέρα επαφών και επικοινωνίας για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Τοξότη και να σε ευνοεί. Μπορείς να μιλήσεις με τα άτομα που εκτιμάς για διάφορα ζητήματα και να βρεις την κατανόηση που έχεις ανάγκη. Άλλωστε, χρειάζεσαι λίγη ψυχική συμπαράσταση για όσα σε απασχολούν, για να ηρεμήσεις.

Σκορπιός

Υπάρχουν θέματα από το παρελθόν που επανέρχονται σήμερα στη ζωή σου και ζητούν επιτακτικά μία λύση, φίλε Σκορπιέ. Μη δίνεις άλλη αναβολή, για να ηρεμήσεις επιτέλους από το άγχος που σου προκαλούν. Βάλε μια σειρά και κάνε όσα περισσότερα μπορείς, αξιοποιώντας όλες σου τις δυνάμεις για να τα τελειώσεις.

Τοξό​της

Η σημερινή Πέμπτη σε βρίσκει σε μια υπερδιέγερση και σε μια διάθεση να πραγματοποιήσεις όσα σκέφτεσαι άμεσα, αγαπητέ Τοξότη. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να τα βάλεις σε μια σειρά, γιατί δεν γίνονται όλα σε μία στιγμή, αρκεί να μη χάσεις την καλή σου διάθεση και τη θέληση να τακτοποιήσεις όλα σου τα θέματα. Ο Ερμής, που θα εισέλθει στο ζώδιό σου από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα σε βοηθήσει να οργανωθείς καλύτερα και αποτελεσματικότερα.

Αιγόκερως

Είναι μία πολύ δυναμική Πέμπτη η σημερινή για εσένα, φίλε Αιγόκερε. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Τοξότη και να σε ευνοεί, θα πάρεις απόφαση να λύσεις αρκετά θέματα και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, με ανθρώπους που δεν σου κάνουν. Μυστικά και ψέματα θα βγουν στην επιφάνεια τις απογευματινές ώρες! Δείξε την κατάλληλη προσοχή και αντιμετώπισέ τα.

Υδροχόος

Αρκετά από τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Υδροχόε, θα μείνουν πίσω σου και θα ανακουφιστείς σε μεγάλο βαθμό αυτήν την Πέμπτη. Γενικότερα, με λίγη ηρεμία και καλή διάθεση, μπορείς να πετύχεις όσα θέλεις χωρίς να νιώθεις ένταση και νεύρα. Κυρίως, απόφυγε τις βιαστικές και αψυχολόγητες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, σε έχει πιάσει σήμερα ένα παράπονο σχετικά με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και αναρωτιέσαι ποιοι είναι εκείνοι που πραγματικά θέλουν το καλό σου. Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις που σου χαλούν τη διάθεση και σου προκαλούν εκνευρισμό. Άλλωστε, θα διαπιστώσεις ότι όσοι νοιάζονται, είναι αρκετοί για να αισθάνεσαι καλά και ότι κάποιοι άλλοι είναι όντως περιττοί και πρέπει να τους απομακρύνεις. Μην διστάσεις!

TAGS