Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (6 Δεκεμβρίου)

Κριός

Η σημερινή Παρασκευή θα είναι μέρα λύσεων για εσένα, φίλε Κριέ. Υπάρχουν θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό, και τώρα πρέπει να τελειώνεις με αυτά. Θα χρειαστεί ίσως λίγη προσπάθεια παραπάνω και κυρίως ευελιξία, για να μπορέσεις να συνεννοηθείς όπως θέλεις, αλλά τα αποτελέσματα θα σε ανταμείψουν και μάλιστα σύντομα!

Ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να κάνεις όλα όσα θέλεις, αγαπητέ Ταύρε. Υποθέσεις που σε απασχολούν ή ζητήματα που δεν προχωρούσαν όπως ήθελες, σήμερα θα μπουν σε σειρά και με την ενέργεια που έχεις, θα μπορέσεις να τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, οι δικοί σου άνθρωποι είναι δίπλα σου για να σε ακούσουν και να σου δώσουν τις καλύτερες συμβουλές τους. Μην τους αγνοήσεις.

Δίδυμος

Οι δουλειές που έχεις να κάνεις σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, σε αγχώνουν αρκετά και η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη, για διευθέτηση εκκρεμοτήτων. Καλό είναι να παραμείνεις ήρεμος και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, που θα αποδειχθεί καταλύτης στις συναναστροφές σου. Όλα θα πάνε καλά και σύντομα, αλλά θα πρέπει να έχεις υπομονή και κυρίως, εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Καρκίνος

Είναι μια πολύ θετική μέρα για εσένα η σημερινή Παρασκευή, φίλε Καρκίνε, αλλά χρειάζεται και η δική σου συμβολή για να πάνε όλα, όπως θέλεις. Καταρχήν πρέπει να διώξεις το άγχος, το οποίο πλέον καθυστερεί τα σχέδιά σου. Δες με μεγαλύτερο προγραμματισμό τα ζητήματά σου και ολοκλήρωσε τις δουλειές σου με ηρεμία και συνέπεια.

Λέων 

Σήμερα θα εκτιμήσεις πολύ τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι θα σε συγκινήσουν με το ενδιαφέρον τους, αγαπητέ Λέων. Είσαι σε μια πολύ καλή μέρα, που ευνοεί τα σχέδιά σου και σε κάνει να αισιοδοξείς για το μέλλον. Μην χάσεις αυτή τη θετική διάθεση, που θα σου δώσει δύναμη και ενέργεια να καταφέρεις τα πάντα.

Παρθένος

Αν και σε έχει πάρει λίγο από κάτω, αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να βάλεις ένα φρένο στην μιζέρια σου και να δεις τα διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν με πιο θετικό μάτι. Θα ανακαλύψεις ότι είσαι υπερβολικά απαισιόδοξος και ότι τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν την τροπή που επιθυμείς, ειδικά αν πρόκειται για οικογενειακά ζητήματα.

Ζυγός

Σήμερα τα νεύρα σου είναι εμφανή, φίλε Ζυγέ, και το καταλαβαίνεις από την στιγμή που θα ξυπνήσεις. Μπορείς να καταφέρεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου, αλλά για να το κάνεις, θα πρέπει να δείξεις λίγη ψυχραιμία και κυρίως λίγη αδιαφορία για το παρελθόν. Από εκεί προκύπτουν αρκετά άγχη. Χαμήλωσε λοιπόν τους τόνους και επικεντρώσου στα σχέδιά σου.

Σκορπιός

Η σημερινή Παρασκευή σε βρίσκει σκεπτικό και αρκετά απογοητευμένο από κάποιες εξελίξεις, αγαπητέ Σκορπιέ. Η κακή σου διάθεση δε σου επιτρέπει να χαρείς για τα ευχάριστα γεγονότα που θα μάθεις και αφορούν κάποιους δικούς σου ανθρώπους. Άφησε στην άκρη την αίσθηση της απελπισίας και κοίταξε μπροστά, με πείσμα και θετική ενέργεια.

Τοξό​της

Σήμερα είναι πολύ καλή μέρα για να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα, που δεν πίστευες ότι μπορείς να τα χειριστείς μόνος σου, αγαπητέ Τοξότη. Γενικά, μην περιμένεις και μεγάλη βοήθεια από τους άλλους και κυρίως, μην επαναπαύεσαι με τις υποσχέσεις τους. Καλύτερα δώσε εσύ τις λύσεις, παίρνοντας πρωτοβουλίες και κάνοντας αποφασιστικές κινήσεις.

Αιγόκερως

Πολλές επαφές θα κάνεις σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, και η κοινωνικότητα σε συνδυασμό με τη δυναμική σου πλευρά, θα σε οδηγήσουν στην επίλυση πολλών ζητημάτων και θα σε βοηθήσουν να βγεις από το τέλμα, στο οποίο νιώθεις ότι έχεις μπει. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, επειδή έχεις πλήξει ή έχεις βαρεθεί κάποιες καταστάσεις. Κάποια άτομα μπορεί να σου δείξουν έναν άλλο δρόμο, πιο αποτελεσματικό. Άκουσέ τα με προσοχή.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά ευχάριστη για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, αν δεν αφήσεις κάποιες στιγμές προβληματισμού να σε πάρουν από κάτω... Είναι γεγονός ότι τα σχέδιά σου προχωρούν όπως θέλεις, ακόμα κι αν αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς. Οι αναβολές μπορεί να κάνουν τα νεύρα σου ευαίσθητα, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ολοκληρώσεις τις δουλειές σου, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να δεις πιο θετικά και ρεαλιστικά αυτήν την ημέρα.

Ιχθείς

Άρχισε σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά, γιατί πραγματικά συμβαίνουν ευχάριστα γεγονότα δίπλα σου, τα οποία λόγω περίεργης ψυχολογικής σου κατάστασης, παραμελείς. Κοίταξε ποιοι είναι γύρω σου και ζήτα τη βοήθειά τους για κάποια θέματα. Τα αποτελέσματα θα σε κάνουν να ηρεμήσεις.

TAGS