Δύο χαρισματικοί καλλιτέχνες, ο Γιώργος Γυπαράκης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η διευθύντρια μιας εμβληματικής γκαλερί, Δάφνη Ζουμπουλάκη και η δημιουργός του start up www.xorafaki.gr, Γιούλη Δοξανάκη, μοιράστηκαν τη Δευτέρα το βράδυ στο Ρομάντσο σκέψεις και εμπειρίες περί δημιουργικότητας, έμπνευσης, προτύπων... Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Φώτης Βαλλάτος.

Αφορμή ήταν η παρουσίαση του best seller βιβλίου του Austin Kleon "Κλέψε σαν Καλλιτέχνης", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books.

Στο κατάμεστο Ρομάντσο βρέθηκαν η πρόεδρος της Τεχνόπολις και ιδιοκτήτρια της γκαλερί a.antonopoulou Αγγελική Αντωνοπούλου, ο ιδιοκτήτης του MAD Ανδρέας Κουρής, η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της Aegean Airlines Ρούλα Σαλούτση, οι σχεδιαστές μόδας Levinia Konyalian και Δούκας Χατζηδούκας, η Δωροθέα Μερκούρη, ο πρόεδρος του ΣΑΣΜ Ντίνος Μαχαίρας, η Μαρίνα Κοκκοτού, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, αρχιτέκτονες και πλήθος δημιουργικών ανθρώπων.

Μετά την παρουσίαση, οι Λατέρνατιβ ανέλαβαν να ντύσουν μουσικά τη βραδιά ενώ ο κόσμος με αρκετή τροφή για σκέψη συζητούσε για όσα ακούστηκαν. Μέχρι και καινούργια πρότζεκτ άρχισαν να εξετάζονται!

Γεγονός: Παρουσίαση βιβλίου "Κλέψε σαν Καλλιτέχνης"
Τόπος: Ρομάντσο

Διοργανωτής: Key Books