Μετά την πρώτη έκθεση με θέμα τον οίνο, που πραγματοποιήθηκε στον χώρο παλαίωσης κρασιών του κτήματος Παλυβού, στο πλαίσιο των Δρόμων Κρασιού, τον Σεπτέμβριο 2013, η αίθουσα Τεχνοχώρος, στην οδό Μακρυγιάννη, επανέρχεται στο ίδιο θέμα, από τις 18 του μηνός, με την ομαδική έκθεση «Τεχνοχώρος Ευφραίνει Καρδίαν II» και παράλληλες εκδηλώσεις.

Στο πνεύμα των γιορτών, 25 εικαστικοί συμμετέχουν στην έκθεση με έργα ζωγραφικά, χαρακτικά, γλυπτά και φωτογραφίες, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τον σκοπό αυτόν. Πρόκειται για τους Γιάννη Αδαμάκη, Νικόλα Αντωνίου, Νικολέτα Αντωνοπούλου, Στάθη Βατανίδη, Μαρία Γιαννακάκη, Γιάννη Γουρζή, Theo Van Elsen, Ελωίζο Θεμιστοκλέους, Βασίλη Καρακατσάνη, Αριστομένη Κατσούλα, Δήμο Κηπουρό, Γιώργο Κορμπάκης Μιχάλη Κότσαρη, Θοδωρή Λάλο, Νατάσα Μεταξά, Ειρήνη Ολυμπίου, Γεύσω Παπαδάκη, Βασίλη Παπανικολάου, Ines Piqueras, Δήμητρα Σιατερλή, Δημήτρη Τζάνη, Κωστή (Τριανταφύλλου), Γιώργο Τσακίρη, Παναγιώτη Τσίκο και Florence Χρηστάκη.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, από τις 18 έως και 20 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν δύο γνωστούς οινοποιούς και να δοκιμάσουν επιλεγμένα κρασιά τους, με διεθνείς βραβεύσεις. Την ημέρα των εγκαινίων, το κτήμα Παναγιωτόπουλου από τη Μεσσηνία και την Παρασκευή 20 του μηνός, το οινοποιείο Lykos Winery που βρίσκεται στο Μαλακώντα Ευβοίας.

Διάρκεια έκθεσης έως 31/12.