Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10 Δεκεμβρίου)

Κριός

Η σημερινή μέρα αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι προσπάθειές σου, αγαπητέ Κριέ, δεν πάνε χαμένες και η επιτυχία είναι πολύ κοντά σου. Όλα οφείλονται στις ικανότητες και την επιμονή σου. Μην χάνεις τους στόχους σου και συνέχισε στον ίδιο δρόμο. Όλα εξελίσσονται υπέρ σου.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα μιλήσεις με αρκετά άτομα και μέσα από αυτές τις επαφές, θα βρεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα. Η συμπάθεια που εκπέμπεις, θα αποβεί σωτήρια και πολλοί είναι αυτοί που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου και θα σου συμπαρασταθούν μέχρι τέλους.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα έχει αρκετές υποχρεώσεις, δουλειές που δεν αναβάλλονται και κάποιες συναντήσεις που σε αγχώνουν, φίλε Δίδυμε. Θα πρέπει να είσαι ήρεμος και προγραμματισμένος, για να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά. Και κυρίως, θα χρειαστεί να ζητήσεις κάποια βοήθεια, για να τα βγάλεις πέρα. Διαφορετικά παραμονεύουν κίνδυνοι και οριστικές ρήξεις.

Καρκίνος

Αυτή η Τρίτη δεν είναι και η πιο ξεκούραστη που θα μπορούσες να ζήσεις, αγαπητέ Καρκίνε, και πρέπει να επιστρατεύσεις όλες σου τις ικανότητες για να βγεις νικητής. Είναι αρκετά τα ζητήματα που θα θέλουν άμεση επίλυση σήμερα και εσύ θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση και ένταση. Μην αποσυντονίζεσαι, για να καταφέρεις να τα διευθετήσεις όλα.

Λέων

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Λέων, θα σε κάνει να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες στη διευθέτηση εκκρεμοτήτων. Άφησε στην άκρη την αναβλητικότητα και προχώρησε γοργά προς την υλοποίηση των σχεδίων σου. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες που ανακόπτουν την πορεία σου και, με τη βοήθεια του Ερμή που κινείται στον Τοξότη, γίνε πιο δυναμικός και αποφασιστικός στις κινήσεις σου.

Παρθένος

Η καθημερινότητά σου έχει αρκετό άγχος και πίεση, αλλά αν δείξεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, αγαπητέ Παρθένε, θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε πολλά ζητήματα με τον καλύτερο τρόπο. Μην πεις όχι σε άτομα που θέλουν να σε βοηθήσουν, ακόμα κι αν η βοήθεια που σου προσφέρουν είναι απλά να σε βγάλουν από το σπίτι σου και να πάτε μια βόλτα.

Ζυγός

Κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεκινήσεις τη σημερινή Τρίτη μέσα σε ένα κλίμα έντασης, αγαπητέ Ζυγέ. Κυρίως τα άτομα της οικογένειάς σου θα σε αναστατώσουν με κάποια προβλήματα και χρειάζεται όλη σου η ψυχραιμία, για να τα βοηθήσεις αποτελεσματικά και τα πνεύματα να ηρεμήσουν. Άλλωστε, φημίζεσαι για το πρακτικό σου μυαλό. Μην τους απογοητεύσεις.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα σε βάζει στη διαδικασία να πλησιάσεις κάποια άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν στους στόχους σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και φυσικά το κοινωνικό σου προφίλ είναι τόσο θετικό, που τα καταφέρνεις μια χαρά. Οργανώσου λοιπόν, και ταχτοποίησε κάθε σου εκκρεμότητα.

Τοξότης

Η αυτοπεποίθηση σου σήμερα θα είναι στα πάνω της, αγαπητέ Τοξότη, και θα θελήσεις να επανασχεδιάσεις διάφορα θέματα, που είχες αφήσει στην άκρη ως ακατόρθωτα. Κινήσου ακολουθώντας μια νέα λογική και θα πετύχεις πολλά από αυτά που σκέφτεσαι.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις κάθε είδους ευνοούνται αυτήν την Τρίτη για εσένα, φίλε Αιγόκερε. Σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου, αλλά και με φίλους και παρέες, που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Γενικά είναι μια πολύ καλή μέρα που θα την απολαύσεις, καθώς η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλά από εκείνα που έχεις στο μυαλό σου. Επίσης, κάποια απροσδόκητα νέα θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

Υδροχόος

Αυτή η Τρίτη θα είναι κάπως κουραστική και αγχωτική για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, αλλά με την διπλωματία που σε χαρακτηρίζει, θα καταφέρεις να τα φέρεις βόλτα όλα. Θα χρειαστεί όλη σου η υπομονή και η ψυχραιμία, για να αντιμετωπίσεις έκτακτες δυσκολίες και να μιλήσεις σε άτομα, που μπορεί να σε εκνευρίζουν.

Ιχθείς

Σήμερα θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι, πιο θετικό, αγαπητέ Ιχθύ. Πολλά από αυτά που σε αγχώνουν θα φανούν πιο απλά και έτσι θα μπορέσεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στην ξεκούραση σου, την οποία έχεις ξεχάσει εδώ και αρκετό καιρό. Μην κάνεις το λάθος να παρασυρθείς σε υπερβολές, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό.