Ο Γεράσιμος Γεννατάς σε σκηνοθετική επιμέλεια Θανάση Χαλκιά παρουσιάζει κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, μια πολιτική επιθεώρηση διαμαρτυρίας στο Χυτήριο. Σατιρίζοντας καταστάσεις και πρόσωπα, μοιράζεται μαζί μας σκέψεις και συναισθήματα, ιδέες και προβληματισμούς.

Στην παράσταση ακούγονται ζωντανά, σε πρώτη εκτέλεση, μελοποιημένα ποιήματα των Μπρεχτ, Μαγιακόφσκι, Λασκαράτου, Έλιοτ, Σαχτούρη, Τζόυς, απ' τον ίδιο τον συνθέτη Γιώργο Κομπογιάννη κι άλλους τρεις μουσικούς. Η Ελλάδα, η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά κι ο κόσμος ολόκληρος αποτελούν μια αρένα ανθρώπινης εξαθλίωσης όπου πρωταγωνιστούν σύγχρονοι τύραννοι, με θεατές τους λαούς, και σκηνές από σκληρούς αγώνες και προδομένα όνειρα. 

Πρωτότυπα κείμενα και επιλογή κειμένων από τους  Γεράσιμο Γεννατά και Γιώργο Κομπογιάννη, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Θανάση Χαλκιά. Σύνθεση τραγουδιών: Γιώργος Κομπογιάννης. Παίζει ο Γεράσιμος Γεννατάς και μαζί στην σκηνή 4 μουσικοί Διονύσης Βερβιτσιώτης (βιολί), Γιώργος Κομπογιάννης (πιάνο), Κώστας Στάικος (πνευστά), Έλλη Φιλίππου (τσέλο). 

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΧΥΤΗΡΙΟ 
Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός 
Ώρα έναρξης : Τετάρτες 20.00, Πέμπτες : 21.00 
Τιμή εισιτηρίου : 15 ευρώ / 12 ευρώ φοιτητικό/ 15 ευρώ τα δύο άτομα ανέργων