Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης συνεχίζουν τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου κάθε Παρασκευή.

 Επιπλέον παράσταση την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου.

Με πορείες που συχνά διασταυρώνονταν τα τελευταία 20 χρόνια, οι δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί αποφασίζουν να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που εκτός από τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του καθενός, θα περιλαμβάνει τραγούδια που έχουν αγαπήσει αλλά και καινούρια, ακυκλοφόρητα ακόμη τραγούδια.

Με αναφορές από το ιταλικό τραγούδι που γνώρισε και αγάπησε ο Χρήστος Θηβαίος από τα φοιτητικά του χρόνια στη Μπολόνια, αλλά και το Κρητικό τραγούδι που ενέπνεε τον Μίλτο Πασχαλίδη κατά τη διάρκεια των σπουδών του σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, μέχρι τα στιγμιότυπα από τις συνεργασίες τους με σπουδαίους σύγχρονους δημιουργούς, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, το μόνο βέβαιό είναι πως η παρουσία τους στη σκηνή θα είναι απρόβλεπτη, ένας μουσικός διάλογος και ένα παιχνίδι με τη μνήμη, που κανείς δεν ξέρει που μπορεί να οδηγήσει.

Μετά από οχτώ sold out παραστάσεις στην Αθήνα, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Χρήστος Θηβαίος συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στην ιστορική μουσική σκηνή της Αθήνας, κάθε Παρασκεύη αλλά και ανήμερα των Χριστουγέννων.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος