Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14 Δεκεμβρίου)

Κριός

Η σημερινή ημέρα θα σε μπερδέψει κάπως, φίλε Κριέ, λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στην Σελήνη και τον Ήλιο, αλλά εσύ οφείλεις να κάνεις μια προσπάθεια να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα, γιατί αυτά που σε χαλάνε, μπορεί τελικά να είναι πιο ανούσια απ’ όσο πιστεύεις… Ίσως απλώς να σε έχει πάρει από κάτω και να τα βλέπεις όλα απαισιόδοξα. Άλλαξε οπτική και όλα μονομιάς θα καλυτερέψουν…

Ταύρος

Σήμερα, θα πρέπει να δεις τα πράγματα αλλιώς, φίλε Ταύρε. Η απογοήτευση σε κάνει δύστροπο και δυσλειτουργικό, γι’ αυτό πρέπει άμεσα να αλλάξεις οπτική. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου, που είναι πάρα πολλές. Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα. Απλώς, όταν σε παίρνει από κάτω δεν υπάρχει φρένο, γιατί δεν αφήνεις τη λογική να σε συγκρατήσει.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα θα έχει αρκετό τρέξιμο και υποχρεώσεις για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Εκεί που θα νομίζεις ότι έχεις τελειώσει και τα έχεις τακτοποιήσει όλα, νέες εκκρεμότητες θα εμφανίζονται και θα σε κάνουν να είσαι σε μια συνεχή εγρήγορση. Μην το βάλεις κάτω! Δες το σαν ευκαιρία να ξεμπερδεύεις μια και καλή με όλα εκείνα τα θέματα, που έχουν μαζευτεί και σου έχουν γίνει κόμπος στο λαιμό…

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις αρκετές εκκρεμότητες και να κάνεις κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να βγεις από τη στασιμότητα που σε χαρακτηρίζει τον τελευταίο καιρό. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, γιατί θα γίνουν σπασμωδικά και δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Προσπάθησε να είσαι μεθοδικός και μετρημένος στις αποφάσεις σου και, αν χρειαστεί, συμβουλεύσου κάποιους ανθρώπους που εκτιμάς και υπολογίζεις τη γνώμη τους.

Λέων

Η ημέρα σε βρίσκει γεμάτο ενέργεια και όρεξη να κάνεις διάφορα πράγματα, αγαπητέ Λέων. Όχι μόνο αυτά που πρέπει, αλλά και αυτά που επιθυμείς. Γενικά, έχεις πάρει φόρα και δε σε σταματά τίποτα. Θέλεις να διώξεις κάθε τι που έχει μείνει στάσιμο στη ζωή σου και πραγματικά μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να ζητήσεις τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων. Είναι παραπάνω από πρόθυμοι να σου προσφέρουν ό,τι θελήσεις.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είναι ημέρα διευθετήσεων για το ζώδιό σου. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν και να προωθήσεις τα σχέδιά σου σε μεγάλο βαθμό. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό από το πρωί για να μην αγχωθείς και πάρε με τη σειρά τις υποχρεώσεις σου. Έτσι, θα μπορέσεις να κάνεις αρκετά πράγματα, χωρίς να νιώσεις ότι κουράζεσαι. Να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ζυγός

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει σε μια υπερδιέγερση και με έντονα δημιουργική διάθεση, φίλε Ζυγέ. Θα μπορέσεις να προωθήσεις αρκετά ζητήματα και να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν, απλά και μόνο επειδή η ένταση που αισθάνεσαι δεν καταστέλλεται με τίποτα. Μπορείς να καταπιαστείς μέχρι και με καλλιτεχνικής φύσεως ασχολίες, για να διοχετεύσεις όλες τις ιδέες που σου έρχονται στο μυαλό. Εκμεταλλεύσου το!!!

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει έτοιμο για όλα, φίλε Σκορπιέ. Σε έχουν εκνευρίσει οι κωλυσιεργίες και θέλεις να ξεμπερδεύεις με εκκρεμότητες τους παρελθόντος, για να βάλεις μπροστά νέα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Όλα θα γίνουν, αρκεί να κάνεις λίγη ακόμη υπομονή. Να θυμάσαι ότι δεν μπορείς να αναλάβεις νέες υποχρεώσεις, αν δεν τελειώσεις με τις ήδη υπάρχουσες.

Τοξότης

Σήμερα η τύχη σου χαμογελά, αγαπητέ Τοξότη. Αρκετές αναποδιές θα βρουν τη λύση τους και θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά, από κάποια τυχαία γεγονότα που θα συμβούν. Έτσι θα απαλλαγείς από το άγχος που νιώθεις και θα ηρεμήσεις. Αν καταφέρεις μάλιστα να μη χάσεις την πίστη στον εαυτό σου και να παραμείνεις προσηλωμένος στους στόχους σου, όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αιγόκερως

Μια πολύ καλή μέρα είναι αυτή για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, με την Σελήνη να πραγματοποιεί όψη με τον κυβερνήτη σου Κρόνο και να σου χαρίζει τις ευνοϊκότερες επιρροές της! Μπορείς να αισθανθείς δικαιωμένος από τις επιλογές που έχεις κάνει, καθώς βλέπεις τα αποτελέσματα αυτών, τα οποία είναι προς όφελός σου. Εκείνο που θα σε απασχολήσει είναι πού να διοχετεύσεις την ενέργεια και τη δημιουργικότητα που νιώθεις να βράζει μέσα σου. Μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, αφού τελευταία έχεις παραμελήσει τις προσωπικές σου ανάγκες.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, θα πρέπει επιτέλους να βάλεις ένα πρόγραμμα στη ζωή σου, για να νιώσεις καλύτερα. Υπάρχουν πράγματα που δεν πάνε καλά και γνωρίζεις ποια είναι. Απλώς δεν παίρνεις απόφαση να κάνεις κάτι γι’ αυτά. Ίσως σήμερα είναι μια καλή στιγμή για αποφάσεις, μιας και το πλανητικό σκηνικό, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία από τον Καρκίνο, ευνοεί τις αλλαγές. Βάλε σε σειρά τις προτεραιότητές σου και μην αποσυντονίζεσαι από εξωτερικούς παράγοντες.

Ιχθείς

Κάποιες απρόσμενες καταστάσεις θα κάνουν τη σημερινή ημέρα λίγο δυσάρεστη ή στην καλύτερη περίπτωση, λίγο έντονη για εσένα που ανήκεις στους Ιχθείς. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις έκτακτα γεγονότα και αυτό θα σε βγάλει εκτός προγράμματος. Μείνε ψύχραιμος και ζήτα βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους, για να μην πελαγώσεις. Αν δεν ξεφύγεις και πάρεις τα πράγματα με τη σειρά τους, τότε θα είσαι πολύ αποτελεσματικός και η διάθεσή σου θα παραμείνει αισιόδοξη.