Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (15 Δεκεμβρίου) 

Κριός

Αυτή είναι μία καλή μέρα για να βάλεις σε τάξη κάποια πράγματα, αγαπητέ Κριέ. Κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βρουν τη λύση τους και θα σε ξαλαφρώσουν. Με την Σελήνη από τους Διδύμους να πραγματοποιεί θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Άρη, κάτι καινούργιο φαίνεται στον ορίζοντα, γι’ αυτό μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν, αλλά αφοσιώσου στο νέο κύκλο που αρχίζει στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην δυσπιστήσεις και υποχωρήσεις, πριν δεις καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. 

Ταύρος 

Η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη σήμερα, φίλε Ταύρε, με την Σελήνη από το ζώδιό σου τις πρώτες πρωινές ώρες να πραγματοποιεί θετική όψη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη και να σε επηρεάζει έντονα. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Το βράδυ μπορείς να το περάσεις με φιλικά σου άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά και θα σε κάνουν να νιώσεις ανάλαφρος και ευδιάθετος. 

Δίδυμοι 

Ασχολήσου σήμερα πιο σοβαρά με τις σχέσεις σου, φίλε Δίδυμε, και εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες που δημιουργεί η θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου, για να αντλήσεις σημαντικά οφέλη. Το οικογενειακό σου περιβάλλον χρειάζεται σήμερα την προσοχή σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετά παράπονα για την απουσία σου. 

Καρκίνος 

Με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων να πραγματοποιεί σήμερα θετική όψη με τον Άρη από το Ζυγό και να σε ευνοεί, αγαπητέ Καρκίνε, μπορείς να γίνεις πιο αποφασιστικός στα θέλω και στις διεκδικήσεις σου, με θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε, οι πλανήτες έχουν ήδη εξομαλύνει την επικοινωνία με τους γύρω σου και είναι μόνο στο χέρι σου κάποιες κινήσεις, που θα πάνε ένα βήμα πιο μπροστά τη ζωή σου. 

Λέων 

Φρόντισε σήμερα να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις, φίλε Λέων, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Καλό θα είναι να απομακρύνεις άτομα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να μην ασχοληθείς με πράγματα, που δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας. Πριν κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη συμβουλή τους, ώστε να δεις τα γεγονότα και από μία άλλη, διαφορετική, και ίσως πιο ρεαλιστική σκοπιά. 

Παρθένος 

Σήμερα η ανασφάλεια θα κυριεύσει την ζωή σου, αγαπητέ Παρθένε, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Ενδέχεται να νιώσεις κάπως ανήμπορος να τα βγάλεις πέρα, με τις τόσες ευθύνες που έχεις. Μην ξεχνάς ότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν, γι’ αυτό μην διστάσεις να τους μιλήσεις και να δεχτείς την προσφορά τους. 

Ζυγός 

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου και τακτοποίησε όσα σου επιτρέπουν οι αντοχές σου. Φρόντισε επίσης να τελειώνεις με ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν. 

Σκορπιός 

Θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Σκορπιέ. Ο εκνευρισμός και η ένταση όμως, θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της ημέρας, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ποσειδώνα, και δεν θα σου επιτρέψουν να το κάνεις. Έτσι λοιπόν, προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να τακτοποιήσεις μισοτελειωμένες σου υποθέσεις, που πρέπει όμως να διευθετηθούν για να πας ένα βήμα πιο μπροστά. 

Τοξότης 

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Τοξότη, και πρέπει να κάνεις αρκετό κουράγιο, για να μπορέσεις να φέρεις κάποια θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αρκεί να κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον και να ξέρεις ότι θα έχεις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις. 

Αιγόκερως 

Εύνοια σε περιμένει αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Αιγόκερε, στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και τις κοινωνικές σου συναναστροφές, εξαιτίας των θετικών επιρροών που δέχεσαι από τη νέα θέση της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων. Βάλε τώρα τις σωστές βάσεις και μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένο. Εκμεταλλεύσου την δυναμικότητά σου, για να στρώσεις τον δρόμο για την ομαλότερη υλοποίηση των στόχων σου, είτε αυτοί αφορούν στα επαγγελματικά είτε στα αισθηματικά σου. 

Υδροχόος 

Ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων. Μπορεί να έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν, που σε αγχώνουν, μην ανησυχείς όμως, γιατί θα μπορέσεις να τις φέρεις όλες εις πέρας και μάλιστα όσο πιο ικανοποιητικά γίνεται. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν και θα σε κάνουν να αισθάνεσαι καλύτερα. 

Ιχθείς 

Ευνοϊκή θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, καθώς πετυχαίνεις με μεγάλη ευκολία τα σχέδια και τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου. Κατόπιν, μπορείς να ασχοληθείς αποκλειστικά και ανεμπόδιστα με τα μελλοντικά σου σχέδια.