Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (18 Δεκεμβρίου)

Κριός

Οι πολλές υποχρεώσεις της ημέρας θα σε αγχώσουν και θα σε αποσυντονίσουν, φίλε Κριέ. Φρόντισε να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα, που μπορεί να μην τελειώνουν ακόμη. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας, με αποτελεσματικό τρόπο.

Ταύρος

Τη σημερινή ημέρα ενδέχεται να έχεις έντονο εκνευρισμό, αγαπητέ Ταύρε, και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν στο παρελθόν. Δεν πρέπει να βγαίνεις εκτός εαυτού ό,τι κι αν γίνει, αντίθετα οφείλεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε θέματα του παρελθόντος, που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Αν σε προβληματίζουν οικογενειακά ζητήματα, ευνοείσαι απόλυτα γιατί η ημέρα είναι κατάλληλη να τα διεκπεραιώσεις. Ωστόσο, φρόντισε να μην εμπλακείς σε θέματα που, είτε δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας είτε σχετίζονται με ασαφή μελλοντικά σχέδια, γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις.

Καρκίνος

Πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, αγαπητέ Καρκίνε, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση αυτήν την Τετάρτη. Επειδή όμως υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην επικοινωνία με τους γύρω σου και τα λόγια σου να μην γίνονται κατανοητά, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από τις σημερινές όψεις της Σελήνης από το ζώδιό σου με τον Ουρανό και τον Άρη, προσπάθησε να είσαι σαφής στις κουβέντες σου και μην προσπαθήσεις να μπερδέψεις τους συνομιλητές σου, γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι ο ζημιωμένος.

Λέων

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, αγαπητέ Λέων. Λόγω όμως των αρνητικών όψεων της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Άρη, πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις με σύνεση και προγραμματισμό, και μετά να πάρεις αποφάσεις. Θα έχεις την ικανότητα να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά έχουν αγνές προθέσεις για σένα και ποια όχι, και να τα απομακρύνεις από την ζωή σου.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Η ημέρα θα είναι καλή για να επιλύσεις με οικογενειακά θέματα και να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου και την υγεία σου. Πρέπει να προσέξεις την διατροφή σου, αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, κοίτα να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό. Η ημέρα θα είναι καλή για ξεκαθαρίσματα που αφορούν παρελθοντικές καταστάσεις. Απόφυγε οποιεσδήποτε τάσεις απομόνωσης που μπορεί να έχεις και συνεργάσου με τους οικείους σου, για να τονώσεις ευχάριστα την καθημερινότητα σου.

Σκορπιός

Σήμερα η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Με την Σελήνη όμως να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Άρη και να σε επηρεάζει, καλύτερα να αποφύγεις καινούργια πράγματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που σε κουράζουν και σε βάζουν σε σκέψεις.

Τοξότης

Θα κινηθείς σε ικανοποιητικά επίπεδα σήμερα, φίλε Τοξότη. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα, έτσι ώστε να μην αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και θα έχεις την τύχη με το μέρος σου για να τα καταφέρεις. Οι κοινωνικές επαφές επίσης ευνοούνται και κάποιες από αυτές θα σε βοηθήσουν, με κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν.

Αιγόκερως

Ο καινούργιος τρόπος σκέψης που έχεις υιοθετήσει, αγαπητέ Αιγόκερε, σε οδηγεί σήμερα σε μια περίοδο ανανέωσης και αναθεώρησης όλων των καταστάσεων στην ζωή σου. Θα καταφέρεις να απαλλαγείς μια και καλή από ανθρώπους που σου φέρνουν εμπόδια και χαλάνε την ψυχολογία σου και θα τακτοποιήσεις μισοτελειωμένα ζητήματα, που μέχρι τώρα απέφευγες να αντιμετωπίσεις.

Υδροχόος

Θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή σου, αγαπητέ Υδροχόε. Πρέπει όμως σήμερα, που η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, να μην κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί ενδέχεται να γίνουν λάθη, που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Ιχθείς

Σε καταστάσεις που δεν έδινες λύσεις μέχρι τώρα, γιατί σε δέσμευε η συναισθηματικότητά σου, αγαπητέ Ιχθύ, θα κάνεις επιτέλους πάρα πολλά ξεκαθαρίσματα. Πρέπει να δεις με ηρεμία μερικά πράγματα και να κινηθείς ανάλογα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αυτή η Τετάρτη προσφέρεται για επαφές με πολύ δικά σου πρόσωπα, για ανταλλαγές απόψεων και εκτόνωση της ψυχολογίας σου.

TAGS