Κάθε Σάββατο ως τη 1 Φεβρουαρίου

ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ 00:30

Οι φετινές παραστάσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο ANODOS LIVE STAGE, ξεκίνησαν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με μια υπέροχη βραδιά γεμάτη παλμό, ένταση, συγκίνηση με μια Ελεωνόρα πιο ερμηνευτική αλλά και πιο δυναμική από ποτέ!

Μια βραδιά γεμάτη υπέροχα – όσο και απρόσμενα – τραγούδια και ένα υπέροχο κοινό που γέμισε κάθε γωνιά της μουσικής σκηνής. Οι παραστάσεις συνεχίζονται στο ανανεωμένο ΑΝΟΔΟΣ Live Stage κάθε Σάββατο, για 8 μοναδικές παραστάσεις, έως και το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και εκτάκτως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

<<ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ>> και ηταν πολλα αυτά που ειχε και εχει να μας πει με το δικο της μοναδικο τροπο στο Anodos live Stage και τη Παραμονη Πρωτοχρονιας!!!

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την αψεγάδιαστη φωνή της, το πάθος της, τη δυναμική της σκηνική παρουσία, μας έχει συνηθίσει σε κάθε της ζωντανή εμφάνιση να συναρπάζει, να συγκινεί, να μεταδίδει την ενέργεια της, να δίνει και να εισπράττει ειλικρινή αγάπη, να αναδεικνύει την οικεία πλευρά της επικοινωνώντας με κάθε τρόπο με το κοινό. Βλέποντας την Ελεωνόρα πάνω στη σκηνή, καταλαβαίνεις πως έχει διάθεση να διασκεδάσει και η ίδια μαζί με τον κόσμο. Και τα καταφέρνει όλα!

Πλαισιωμένη από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών οπως οι: Ευριπίδης Ζεμενίδης: Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Παναγιώτης Τσεβάς: Ακορντεόν, Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα.

Σκηνοθεσία: Μίνως Θεοχάρης

Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης

Επιμέλεια προγράμματος: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μίνως Θεοχάρης

Επιμέλεια κειμένων: Μίνως Θεοχάρης

Σχεδιασμός φωτισμού: Γιώργος Τέλος, Χειρισμός φωτισμού: Βασίλης Καραμούζης

Σχεδιασμός Ήχου: Νίκος Παππάς, Αργύρης Λιανός

Διεύθυνση παραγωγής Κατερίνα Παπαδοπούλου

Ώρα έναρξης: 23:00

ΑΝΟΔΟΣ Live Stage

Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Αθήνα
Τηλ. κρατήσεων: 210 34 68 100