Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (22 Δεκεμβρίου).

Κριός

Ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου, αγαπητέ Κριέ. Με την Σελήνη όμως να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ερμή και τον Ήλιο και να σε κάνει υπεραισιόδοξο, φρόντισε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και μην κάνεις καμία υπερβολή ή βιαστικές κινήσεις. Άρχισε σιγά-σιγά να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις στα δικά σου άτομα, ώστε να αισθανθείς καλύτερα.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, η διάθεσή σου θα αρχίσει να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες. Η θέληση που έχεις, αλλάζει πολλά πράγματα στη ζωή σου και έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει να έχεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που ενδέχεται να προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς σε καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίσουν.

Δίδυμοι

Έφτασε ο καιρός να αλλάξεις μερικά πράγματα στη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε. Σταμάτα πλέον να ζεις με ψευδαισθήσεις και μην ξεγελιέσαι από τις διάφορες καταστάσεις, που μπορεί να επικρατούν αυτή την στιγμή. Φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από λανθασμένες αποφάσεις και από άτομα, που δεν θέλουν το καλό σου. Αν κινηθείς ανάλογα και επιστρατεύσεις την εξυπνάδα που διαθέτεις, θα ανακαλύψεις πολλά θέματα που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου.

Καρκίνος

Μέρα που σε καλεί να λύσεις πολλές υποχρεώσεις και ζητήματα, ειδικότερα του παρελθόντος, θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να αποφύγεις τις εντάσεις. Με χαμηλούς τόνους και με μεγάλη επιμονή, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να βρεις τον εαυτό σου, γιατί είσαι σε υπερένταση.

Λέ​ων

Προσπάθησε να ελέγξεις το άγχος και την ένταση που έχεις αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Λέων, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Η ημέρα, με την Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιό σου μέχρι το βράδυ, είναι πολύ εποικοδομητική σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις με άτομα της οικογένειάς σου. Με αρκετό προγραμματισμό και χαμηλούς τόνους, θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Παρθένος

Η ημέρα θα είναι αρκετά θετική σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν, αγαπητέ Παρθένε. Στο χέρι σου είναι να εκμεταλλευτείς έξυπνα τις δυνατότητές σου και να βαδίσεις με πείρα και λογική προς την επίτευξη των στόχων σου. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και όλες οι καταστάσεις είναι στα χέρια σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις χειριστείς επιδέξια και να περιμένεις τα αποτελέσματα, που θα σε χαροποιήσουν αρκετά.

Ζυγός

Τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Ζυγέ, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιες διαφωνίες, που θα προκληθούν ανάμεσα σε εσένα και σε άτομα του στενού σου περιβάλλοντος. Πρέπει να είσαι προσεχτικός σε αυτά που θα πεις και να μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα, όσο κι αν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο.

Σκορπιός

Η υπομονή και η επιμονή που έχεις, θα σε οδηγήσουν σήμερα στην επιτυχία, φίλε Σκορπιέ. Κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν μπορεί να καθυστερούν, αλλά μην ανησυχείς, γιατί στο τέλος θα έχεις το ποθητό αποτέλεσμα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα μέχρι το βράδυ, θα φέρει στο διάβα σου ευχάριστα, ξαφνικά γεγονότα, που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Η ημέρα σε ευνοεί να ασχοληθείς με πνευματικές εργασίες, που θα σε κάνουν να ξεχαστείς λίγο.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, καλό είναι να μην κρίνεις κάποιες καταστάσεις υπό το πρίσμα της παρορμητικότητας που έχεις και σε καμία περίπτωση να μη βγάλεις συμπεράσματα εν βρασμώ ψυχής. Ζήτα τη γνώμη των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και πολύ γρήγορα οι λύσεις που αναζητάς θα εμφανιστούν, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αιγόκερως

Σήμερα φρόντισε οπωσδήποτε να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος, αγαπητέ Αιγόκερε. Αν κάποια από τα σχέδια σου δεν έρθουν όπως τα έχεις υπολογίσει, δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Σε αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, ώστε να μπορέσεις να βρεις λύσεις, που θα σε ικανοποιήσουν.

Υδροχόος

Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Λέοντα μέχρι το βράδυ και να σε ευνοεί, αγαπητέ Υδροχόε, μπορείς να ξεκαθαρίσεις ό,τι δεν κατάφερνες στο παρελθόν. Θα νιώσεις ότι η ενέργειά σου είναι αρκετή και θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις βάλει για τη ζωή σου. Φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα, χωρίς να ξεφεύγεις από τους στόχους σου για κανέναν λόγο.

Ιχθείς

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν αυτή την περίοδο στην κοινωνική ζωή σου, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει το πλανητικό σκηνικό, αγαπητέ Ιχθύ. Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα, που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Φρόντισε να κρατήσεις την απαραίτητη ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.