Μετά από διάλειμμα κάποιων μηνών από την προηγούμενη εμφάνιση, στις 27 και 28 Δεκεμβρίου οι Active Member μαγειρεύουν νέα ξεκινήματα και ήδη ανακοινώσανε νέο album για την άνοιξη το «Cosmos Alivas». Θα είναι το 18ο στη σειρά ... και 21 χρόνια στη σκηνή του lowbap.

Συναυλίες, στίχοι, δισκογραφία, ντοκιμαντέρ, τραγούδια για θέατρο, θέατρο (!), παραστάσεις, βιβλία , αρθρογραφία, ηχητικοί πειραματισμοί, ανοικτές συζητήσεις και η λίστα δεν έχει τέλος, για το συγκρότημα αυτό από το Πέραμα που με πολύ αγάπη και πολύ και συνεπή δουλειά έχει στήσει έναν ολόκληρο μουσικό κόσμο, με λέξεις και λούπες που πλέον ηχούν στις καρδιές όσων τις άκουσαν κι έστω για λίγο ταξίδεψαν μαζί τους.

Τα τραγούδια έχουν αγαπηθεί και τραγουδηθεί από τον κόσμο και γι' αυτό αυτή τη φορά η επιλογή δεν είναι του γκρουπ. Επί ένα μήνα έστελναν τραγούδια που ήθελαν να ακουστούν σε μια από τις δυο βραδιές και έτσι ο κόσμος έστησε το πρόγραμμα . Κάθε βραδιά θα έχει διαφορετικό πρόγραμμα με 40 τραγούδια έκαστη!

Καλή ευκαιρία να δει κανείς τον B.D.Foxmoor και την Sadahzinia σε δυο συναυλίες σταθμούς. Πόσο μάλλον όταν οι ίδιοι οι Active Member έχουν πλέον αποφασίσει ότι στην Αθήνα θα παίξουν ξανά μόνο με αφορμή το νέο τους album.