Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (24 Δεκεμβρίου).

Κριός

Για σένα που είσαι Κριός, η ημέρα θα είναι κάπως περίεργη, επειδή οι αρνητικές σκέψεις θα διαδέχονται τις θετικές και στο μυαλό σου θα επικρατεί ένα κομφούζιο, λόγω της νέας θέσης του Ερμή από σήμερα και στο εξής στο ζώδιο του Αιγόκερου. Είναι καλό να παραμείνεις σταθερός στις αξίες και στις αρχές σου, προκειμένου να έχεις μεγαλύτερο κέρδος παρά απώλειες. Φρόντισε να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου, αλλά ούτε να κρατήσεις και παθητική στάση. Η ισορροπία είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

Ταύρος

Μην αφήνεις τις καταστάσεις να περνάνε από δίπλα σου και εσύ να μένεις αμέτοχος, αγαπητέ Ταύρε. Μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβληματίζουν. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Από σήμερα και στο εξής έχεις την εύνοια του Ερμή στη νέα του θέση, στο ζώδιο του Αιγόκερου, για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες, σχετικά με θέματα που σε κουράζουν.

Δίδυμοι

Αν είσαι Δίδυμος, οργάνωσε την μέρα σου με περισσότερη συνέπεια και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν, μπορούν τώρα να λυθούν με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, μιας και θα επικρατήσει το συναίσθημα και όχι η λογική.

Καρκίνος

Σήμερα άφησε τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση, αγαπητέ Καρκίνε. Προχώρα ολοταχώς στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Και να θυμάσαι: αυτή την περίοδο πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις το παρασκήνιο, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Φρόντισε να κατανείμεις έτσι τον χρόνο σου, ώστε να δώσεις την αγάπη σου στα άτομα που τη χρειάζονται.

Λέ​ων

Φρόντισε σήμερα να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, αγαπητέ Λέων, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα που μπορεί να ακούσεις ή να πέσουν στην αντίληψή σου. Με την Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιο της Παρθένου, έχεις όλες τις δυνατότητες να καταστρώσεις ένα πλάνο για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και θα σου δώσουν κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα, που ενδεχομένως σε προβληματίζουν.

Παρθένος

Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με πρακτικότητα, αγαπητέ Παρθένε, και μην κολλάς σε παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα και να βάλεις ένα νέο πρόγραμμα στη ζωή σου, το οποίο θα σου φέρει πιο γρήγορα τα αποτελέσματα που αναζητάς .

Ζυγός

Επιστράτευσε σήμερα όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, αγαπητέ Ζυγέ, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα, που θα δώσουν χαρά και σε εσένα και τους άλλους. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Τον ελεύθερο χρόνο σου απόλαυσέ τον με την οικογένειά σου. Η σημερινή θετική όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα σου χαρίσει πολύ όμορφες και αναζωογονητικές στιγμές.

Σκορπιός

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να ξεμπερδεύεις από κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε αγχώνουν. Αν βλέπεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα μόνος σου, μην διστάσεις να ζητήσεις την υποστήριξη των δικών σου. Ο Ήλιος πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα και η μέρα είναι καλή για να κάνεις κάποιες αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο.

Τοξότης

Αν είσαι Τοξότης, αρκετά ευνοϊκή προβλέπεται η ημέρα για εσένα, με επιτυχία στους τομείς που δραστηριοποιείσαι. Θα δεις τους στόχους να υλοποιούνται. Με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Δία, αλλά και τον Ήλιο με τον Ποσειδώνα, προβλέπεται άνοδος, αναγνώριση και επιτυχία σε όλα όσα σε απασχολούν. Επίσης, ευνοούνται επενδυτικές κινήσεις, γι’ αυτό αξιοποίησε την τύχη που σε συνοδεύει.

Αιγόκερως

Σήμερα ο δυναμισμός σου και ο μαγνητισμός σου δεν θα περάσουν απαρατήρητοι, αγαπητέ Αιγόκερε, με τον Ερμή να επισκέπτεται το ζώδιό σου και να σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές του. Μπορείς να καταφέρεις πολλά, αν εξωτερικευτείς περισσότερο κι αρχίσεις κάποια στιγμή να ζητάς επιτέλους αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Επιδίωξε να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα με δικά σου άτομα, για να ξεχαστείς από κάποια θέματα, που μπορεί να σε αγχώνουν.

Υδροχόος

Μεγάλο θα είναι το άγχος που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, λόγω των οικονομικών υποχρεώσεων που έχεις και θα κληθείς να τις διευθετήσεις άμεσα. Στεναχώρια και έντονες προσωπικές αντιπαραθέσεις, θα φορτίσουν αρνητικά τη διάθεσή σου και θα νιώσεις πληγωμένος. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, θα έχεις μια ευκαιρία, την οποία δεν θα πρέπει να αφήσεις αναξιοποίητη.

Ιχθείς

Έχεις μάθει να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, αγαπητέ Ιχθύ, και αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο που μπορεί να βρίσκεσαι. Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, να προγραμματιστείς καλύτερα, και τότε θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου.

TAGS