Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (25 Δεκεμβρίου).

Κριός

Φαντασία και δημιουργικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά των φετινών Χριστουγέννων για εσένα, αγαπητέ Κριέ, ιδιαίτερα αν τα ενδιαφέροντά σου είναι καλλιτεχνικής φύσεως. Μιας και σήμερα υπάρχει μια διάθεση προσφοράς, είναι καλό να οργανώσεις κάτι, για όποιον νομίζεις ότι έχει την ανάγκη σου. Ας πούμε, μια φιλανθρωπία ή μια αγαθοεργία. Πάντως, είναι καλό να «κρατάς μικρό καλάθι» στις υποσχέσεις προσφοράς, για να μην απογοητευτείς.

Ταύρος

Σήμερα θα έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου και θα μπορέσεις να δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου, αγαπητέ Ταύρε. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου θα καταπλήξει τους γύρω σου. Η γοητεία σου θα σου ανοίξει πόρτες, που πολύ γρήγορα θα σου φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμες, για την ανάδειξη της δουλειάς σου.

Δίδυμοι

Πρόσεχε σήμερα να μην δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μην στέκουν, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις, θα είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου και είναι κρίμα, αγαπητέ Δίδυμε. Μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια που έχεις θέσει, όσα εμπόδια και καθυστερήσεις κι αν παρουσιαστούν μπροστά σου. Να θυμάσαι ότι με έξυπνη και διπλωματική συμπεριφορά, μπορείς να υπερπηδήσεις τα πάντα.

Καρκίνος

Αν είσαι Καρκίνος, η καθημερινότητα σε έχει κουράσει και θέλεις να κάνεις αλλαγές σε πολλά πράγματα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να τη σκεφτείς πολύ καλά και μη διστάσεις να ζητήσεις τη συμβουλή δικών σου ατόμων. Θα ήταν καλύτερα αυτά τα Χριστούγεννα να τα περάσεις με φιλικά σου πρόσωπα σε ευχάριστο και χαλαρό περιβάλλον, για να ξεδώσεις και να αποσπάσεις τον νου σου από τις καθημερινές έγνοιες.

Λέ​ων

Σήμερα μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη, που θα προκαλέσουν προβλήματα για το μέλλον σου, αγαπητέ Λέων. Την ενέργεια που θα έχεις και θα είναι μεγάλη, διοχέτευσε την στους τομείς εκείνους που υστερούν. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Δεν είναι ώρα τώρα να αναλώνεσαι σε συγκρούσεις.

Παρθένος

Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις μαζί τους, αγαπητέ Παρθένε. Μείνε μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Μάθε να είσαι θετικός στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σου και μην τα βάφεις μαύρα στην πρώτη δυσκολία. Ούτως ή άλλως, όλα και όλοι θέλουν το χρόνο τους για να ωριμάσουν.

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά, δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά, παρά μόνο σε εντάσεις. Δεν σε παίρνει να βγεις από το πρόγραμμά σου, γιατί πολύ γρήγορα τα προβλήματα θα τα βρεις μπροστά σου και θα σε δυσκολέψουν.

Σκορπιός

Η ημέρα και οι περιστάσεις απαιτούν αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα από τη μεριά σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα. Επίσης, ασχολήσου λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο, με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Τοξότης

Κάποιες στενάχωρες και έντονες προσωπικές αντιπαραθέσεις, θα φορτίσουν αρνητικά τη διάθεσή σου αυτά τα Χριστούγεννα, αγαπητέ Τοξότη, και θα προσπαθήσεις να βρεις λύσεις απομακρυσμένος, με σκοπό να αφήσεις πίσω σου τα αρνητικά και να προχωρήσεις μπροστά. Πρόσεξε τις γνωριμίες που θα κάνεις, καθώς η παρεξήγηση των προθέσεών σου είναι πολύ πιθανή. Οι σκοποί σου ίσως παρερμηνευθούν και κατ' επέκταση, ίσως πληγώσεις άθελα σου κάποιους ανθρώπους.

Αιγόκερως

Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι αυξημένη, αγαπητέ Αιγόκερε, και θα μπορείς να επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου. Κοίτα να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό, με τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.


Υδροχόος

Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι αυξημένη, αγαπητέ Αιγόκερε, και θα μπορείς να επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου. Κοίτα να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό, με τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Ιχθείς

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν και να σε κρατούν πίσω. Θα έχεις τόση εσωτερική δύναμη αυτά τα Χριστούγεννα, ώστε θα διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα, που σε έχουν κουράσει αρκετά. Πρέπει να δείξεις πνεύμα συνεργασίας, για να μπορέσεις να κινηθείς σωστά. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, για θέματα που δεν είναι του παρόντος.