Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (26 Δεκεμβρίου). 

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, καλό θα είναι σήμερα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που σε ταλανίζουν περισσότερο και να προσπαθήσεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις, αναζητώντας την ουσία. Αξιοποίησε ιδέες και σκέψεις, σε συνδυασμό με τη ζωτικότητά σου, και προχώρα μπροστά τώρα, που ο κυβερνήτης σου Άρης κινείται στο Ζυγό και σου χαρίζει έντονη δυναμική. 

Ταύρος
Έπειτα από τόσες σκέψεις και μελέτη όλων των παραγόντων, αγαπητέ Ταύρε, θα πρέπει να έχεις πλέον καταλήξει ακριβώς σε ποιες κινήσεις θα πρέπει να προβείς, ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου. Κάνε λοιπόν ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, αν όχι να φτάσεις ακριβώς εκεί που θέλεις, και με την βοήθεια του Ερμή που κινείται στο φιλικό σου Αιγόκερω, έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις. 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου με υπόγειο και πλάγιο τρόπο και μην υποτιμάς την αντίληψη των συνομιλητών σου. Αν δεν σου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά των δικών σου ανθρώπων, καλύτερα μίλα τους ξεκάθαρα και δήλωσε ποιες είναι οι επιθυμίες σου. Έτσι, ίσως αποφύγεις μεγαλύτερα προβλήματα, που θα αποβούν μοιραία στο μέλλον. 

Καρκίνος
Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη σήμερα, χάρη σε κάποιες ωραίες συγκυρίες, φίλε Καρκίνε. Ορισμένες προτάσεις που ενδέχεται να σου κάνουν για όμορφες αποδράσεις, σε ανανεώνουν και σε ξεκουράζουν. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου, που θα σε ανανεώσουν σημαντικά. 

Λέων
Κυοφορούνται αλλαγές στη ζωή σου, αγαπητέ Λέων, και μια καινούργια φάση αρχίζει στην αισθηματική σου ζωή ή στην καριέρα σου. Απαιτείται λοιπόν και η δική σου δραστηριοποίηση. Πρέπει να αποδεσμευτείς από εκείνα τα καθημερινά θέματα που σε τραβούν πίσω και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, για να τα τακτοποιήσεις άμεσα. 

Παρθένος
Η ημέρα πλανητικά δεν είναι καλή για το ζώδιό σου, αγαπητέ Παρθένε, και καλό θα ήταν σήμερα να καθυστερήσεις την λήψη σημαντικών αποφάσεων, που αφορούν στους βασικούς τομείς της ζωής σου. Οι απαιτήσεις των γύρω σου θα είναι μεγάλες και έντονες και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις, για να μην έχεις προβλήματα αργότερα. 

Ζυγός
Μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι κι αν προκύπτει στο δρόμο σου, φίλε Ζυγέ. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου. Να ξέρεις ότι κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα, είναι προσωρινά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Με τον Ερμή σήμερα να πραγματοποιεί ευνοϊκή όψη με τον Ποσειδώνα κοντά στο μεσημέρι, έφτασε ο καιρός να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε συντηρητικό σε πνίγει και σου χαλάει την διάθεση. 

Σκορπιός
Η ημέρα θα σε παιδέψει, όσον αφορά τους στόχους που έχει θέσει, αγαπητέ Σκορπιέ. Βάλε όλο τον δυναμισμό σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο της υλοποίησης, μόνο που θα είναι σε αρκετά αργούς ρυθμούς, λόγω της σημερινής αρνητικής όψης της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, που σε επηρεάζει άμεσα. Κάποια τρίτα πρόσωπα ίσως προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδιο στην πρόοδό σου. Δείξε αποφασιστικότητα και μην επιτρέψεις τέτοιες συμπεριφορές. 

Τοξότης
Η ημέρα σήμερα χρειάζεται έξυπνους ελιγμούς για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, αγαπητέ Τοξότη. Το πλανητικό σκηνικό θα σε προβληματίζει αρκετά σε θέματα που παραμένουν άλυτα, αλλά δεν πρέπει να περιμένεις να εξελιχθούν εις βάρος σου, για να κάνεις κάποιες κινήσεις ώστε να τα βελτιώσεις. Μίλα με τα αγαπημένα σου άτομα ή με συναδέλφους σου που εμπιστεύεσαι και θα δεις ότι θα βρεις τις πιο κατάλληλες και προσοδοφόρες λύσεις. 

Αιγόκερως
Η ημέρα σήμερα θα είναι παράξενη, αγαπητέ Αιγόκερε, λόγω των πλανητικών συνδυασμών που θα πραγματοποιηθούν και αυτό απαιτεί την προσοχή σου στο να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να έχεις προγραμματίσει οτιδήποτε κάνεις και στα λεγόμενα σου να χρησιμοποιήσεις τον δρόμο της διπλωματίας στον μέγιστο βαθμό, ώστε να αποφύγεις διαφωνίες με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Φρόντισε να ελέγξεις την ευαισθησία σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς σου, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε λάθος καταστάσεις. 

Υδροχόος
Η σημερινή μέρα σε μπερδεύει αρκετά, αγαπητέ Υδροχόε. Τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα γεγονότα θα εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς και θα έχεις πολλά νεύρα και μεγάλη κυκλοθυμία. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου, ώστε η ημέρα σου να περάσει σχετικά ανώδυνα. Όλα αυτά που μπορεί να σε αναστατώνουν, στο τέλος θα ξεπεραστούν και θα ηρεμήσεις. 

Ιχθείς

Σήμερα έχεις στο τσεπάκι σου την εύνοια των πλανητών, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου, αγαπητέ Ιχθύ. Ωστόσο, φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές και τις σπατάλες. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή θα σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη. Πέρνα ένα όμορφο βράδυ μαζί με την οικογένειά σου.