current views are: 1

26 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση15:14

Επιπλέον παραστάσεις για τον «Ντετέκτιβ Πουαρό»

Λόγω μεγάλης προσέλευσης, το έργο «Καλώς ήρθατε Ντετέκτιβ Πουαρό» θα ανέβει στο διάστημα των γιορτών για δύο επιπλέον παραστάσεις την Πέμπτη 26/12 στις 21:15 και την Πέμπτη 2/2 στις 21:15.

Δημοσίευση 15:14’
αρθρο-newpost

Λόγω μεγάλης προσέλευσης, το έργο «Καλώς ήρθατε Ντετέκτιβ Πουαρό» θα ανέβει στο διάστημα των γιορτών για δύο επιπλέον παραστάσεις την Πέμπτη 26/12 στις 21:15 και την Πέμπτη 2/2 στις 21:15.

Λόγω μεγάλης προσέλευσης, το έργο «Καλώς ήρθατε Ντετέκτιβ Πουαρό» θα ανέβει στο διάστημα των γιορτών για δύο επιπλέον παραστάσεις την Πέμπτη 26/12 στις 21:15 και την Πέμπτη 2/2 στις 21:15.

Στον ρόλο του Ηρακλή Πουαρό ο Χρήστος Φερεντίνος.

«Ο γνωστός παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος δέχεται μια παράξενη πρόσκληση σε μεταμεσονύχτια δεξίωση, από τον πρόεδρο του μουσείου αυτοκινήτου, με αφορμή τον εορτασμό των ενενήντα χρόνων από τη δημιουργία αυτής της πολύτιμης και σπάνιας ιδιωτικής συλλογής. Ο Χρήστος αποδέχεται την πρόσκληση και στις 12 τα μεσάνυχτα ακριβώς βρίσκεται στην είσοδο του μουσείου, όπου προς μεγάλη του έκπληξη θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα μυστηριώδες αίνιγμα που παραμένει ανεξιχνίαστο από το 1923…»

Η ομάδα «naan» παρουσιάζει το πρωτότυπο θεατρικό έργο «Καλώς ήρθατε Ντετέκτιβ Πουαρό» στον απροσδόκητο χώρο του «Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου». Αντλώντας έμπνευση από τον ήρωα της Αγκάθα Κρίστι, Ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό, και ταξιδεύοντας μέσα στις μαύρες τρύπες του χρόνου, καλεί τους θεατές να παραστούν ως μάρτυρες στην εξιχνίαση ενός σκοτεινού εγκλήματος, άλυτου εδώ και 90 χρόνια.

Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά: Σωκράτης Αλαφούζος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Γωγώ Καρτσάνα, Καρολίνα Κάρτερ, Μιχάλης Κωνσταντινίδης, Λήδα Ματσάγγου, Σοφία Μιχαήλ, Παναγιώτης Νάτσης, Φίλιππος Παπαχριστοδούλου, Εβελίνα Παπούλια, Ευαγγελία Συριοπούλου, Γιώργος Τσιάλος και ο Χρήστος Φερεντίνος

Παραστάσεις: Παρασκευή – Σάββατο στις 21:15 & Κυριακή στις 20:15
Διάρκεια Παράστασης: 90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Τιμές Εισιτηρίων: 17 ευρώ / 12 ευρώ / 5 ευρώ με κάρτα ανέργων

Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου
Ιουλιανού 35 & Γ΄ Σεπτεμβρίου