Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (27 Δεκεμβρίου).

Κριός

Το τελευταίο διάστημα αισθάνεσαι πιεσμένος και έχεις φτάσει τον εαυτό σου στα άκρα, αγαπητέ Κριέ. Η ημέρα όμως σήμερα, με την Σελήνη από τον Σκορπιό να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα, είναι καλή για να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου και για να ξεκαθαρίσεις τις θέσεις σου. Ευνοούνται τα ερωτικά σου και θα έχεις σε κάθε σου κίνηση και προβληματισμό, τη βοήθεια του συντρόφου σου.

Ταύρος

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κινηθείς άμεσα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις ορισμένα θέματα, αγαπητέ Ταύρε. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό και κράτησε μια διπλωματική στάση απέναντι στα γεγονότα, γιατί μόνο έτσι μπορείς να ωφεληθείς. Κάποιο πρόσωπο από την οικογένειά σου θα σου ζητήσει να το βοηθήσεις. Μην του το αρνηθείς, όσο πιεσμένος και αν είναι ο ελεύθερος χρόνος σου.

Δίδυμοι

Βάλε σήμερα σχέδια για το μέλλον, αγαπητέ Δίδυμε, γιατί θα έχεις τη βοήθεια των πλανητών για να τα προωθήσεις με αποτελεσματικότητα. Πρόσεξε μόνο να τα οικονομικά σου, γιατί πρέπει άμεσα να παγώσεις όλα τα περιττά έξοδα για να τα βγάλεις πέρα. Ανάλογη υπευθυνότητα και ενδιαφέρον πρέπει να επιδείξεις και στην οικογένειά σου, προσφέροντάς τους τη βοήθεια σου.

Καρκίνος

Σήμερα αναμένονται καλές εξελίξεις σε θέματα που σε αφορούν άμεσα, αγαπητέ Καρκίνε, λόγω της θετικής όψης που πραγματοποιείται ανάμεσα στην Σελήνη με τον Ποσειδώνα και σε επηρεάζει άμεσα. Δεν αποκλείεται ακόμη να δεις κάποιος από τους στόχους να πραγματοποιούνται με επιτυχία και η ικανοποίηση που θα νιώσεις, θα σε δικαιώσει απόλυτα.

Λέων

Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, αγαπητέ Λέων, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της μέρας, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες, και πρέπει να είσαι ήρεμος και συνετός σε ό,τι επιχειρήσεις να κάνεις. Περίεργα συναισθήματα θα σε διακατέχουν, γι’ αυτό προτίμησε να περάσεις το βράδυ σου με δικά σου άτομα, για να νιώσεις καλύτερα.

Παρθένος

Σήμερα πρέπει να δείξεις πολύ μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου, αγαπητέ Παρθένε. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς, γιατί όλοι δεν έχουνε τις καλύτερες προθέσεις απέναντι σου. Η ημέρα κρύβει πολλές και ενδεχομένως δυσάρεστες εκπλήξεις, καθώς θα σε αιφνιδιάσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Ζυγός

Η ημέρα σήμερα θα κυλήσει καλά και με αρκετή αισιοδοξία από την μεριά σου, αγαπητέ Ζυγέ, λόγω της θετικής όψης που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα, που σε επηρεάζει άμεσα. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται να δείξεις μόνο στη διαχείριση των οικονομικών σου. Φρόντισε να είσαι πιο συνετός και να μην ανοίγεσαι υπερβολικά. Πριν επενδύσεις ή κάνεις αγορές, βεβαιώσου ότι βγαίνεις οικονομικά και μετά δράσε. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σου. Φρόντισε να έχεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί του.

Σκορπιός

Θα είναι μια ημέρα εσωτερικής αναγέννησης η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να σε επηρεάζει άμεσα. Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση, έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική και θα σε πιάνουν τα… αυταρχικά σου, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές.

Τοξότης

Σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, αγαπητέ Τοξότη, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων, έντονων διαφωνιών και εντάσεων για το ζώδιό σου. Περίεργα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα σε αποδιοργανώσουν και θα σε αναγκάσουν να κλειστείς στον εαυτό σου, πράγμα το οποίο διόλου δεν επιθυμείς.

Αιγόκερως

Προσπάθησε σήμερα να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που ακόμη σε προβληματίζουν, αγαπητέ Αιγόκερε. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Βγες λίγο έξω από το σπίτι σου να διασκεδάσεις, γιατί θα σου κάνει καλό να αποχωριστείς τις σκοτούρες σου, έστω και πρόσκαιρα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μελαγχολείς.

Υδροχόος

Ημέρα με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις θα είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε. Ιδανική, για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα παρέμεναν σε στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Μπορείς πραγματικά να τα καταφέρεις, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Καλή ημέρα και για να ασχοληθείς με την ξεκούρασή σου. Μην αναλώνεσαι άσκοπα στις συναναστροφές και κράτησε ένα μέρος του εαυτού σου για εσένα τον ίδιο.

Ιχθείς

Μία ημέρα έντασης και εκνευρισμού θα είναι η σημερινή Παρασκευή για εσένα που ανήκεις στους Ιχθείς, και πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή στις καθημερινές ασχολίες. Οι σχέσεις σου με τους άλλους, και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κανείς ή ό,τι πεις, πρέπει να είναι ιδιαίτερα μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά και πνευματικά.

TAGS