Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και αυτές τις εορτές συνεχίζει την υποστήριξη του έργου της Ενορίας του Εσταυρωμένου, εδώ στη γειτονιά του, τον Ταύρο. Τα έσοδα, από τις πολλές και διαφορετικές δράσεις του, θα ενισχύσουν το συσσίτιο που καθημερινά προσφέρεται σε 100 άτομα.

Ψυχρά τα νούμερα όμως αποκαλυπτικά της πραγματικότητας, που επίμονα μετρά 3.100 μερίδες φαγητό το μήνα προσφορά ρούχων και κάλυψη φαρμάκων και ιατρικών εξετάσεων και... σε μία μόνο γειτονιά, που αναζητά ζεστές καρδιές για να προχωρήσει...

Στην τέταρτη και τελευταία κατά σειρά διοργάνωση, αυτές τις εορτές, την σκυτάλη της προσφοράς παίρνει ο Σταμάτης Κραουνάκης που αφήνει λίγο πιο πίσω την μουσική του και αναλαμβάνει χρέη αφηγητή για μικρούς και μεγάλους. Ένα άγαλμα χρυσαφένιο και ένα χελιδόνι, η αγάπη, η γενναιοδωρία και η αλληλεγγύη, απέναντι στην σκληρότητα και την αδιαφορία, όπως καταγράφηκαν από τον Όσκαρ Ουάιλντ, στον Ευτυχισμένο Πρίγκιπα, θα ανοίξουν τον δρόμο τον καλό για το 2014!

Και... μια φορά και έναν καιρό

Ψηλά στην πόλη, σε μια ψηλή στήλη, βρισκόταν το άγαλμα του Ευτυχισμένου Πρίγκιπα. Ήταν στολισμένο με λεπτά φύλλα καθαρού χρυσού και για μάτια είχε δύο φωτεινά ζαφείρια...


Πληροφορίες

Τοποθεσία: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, ΑΘήνα

Ημερομηνία: Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013, στις 17.00

Τιμή εισιτηρίου: 3€

Τα έσοδα θα διατεθούν για το συσσίτιο που προσφέρει ο Ι.Ν Εσταυρωμένου του Ταύρου

Προπώληση: Στα ταμεία του Ιδρύματος Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση

Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος

Εισιτήρια προπωλούνται και στα καταστήματα Public: Σύνταγμα, Πειραιά, Γλυφάδας, Αγ. ΔημητρίουMetro Mall, Athens Mall Μαρούσι.

 

Πληροφορίες: www.mcf.gr