Μια εξαιρετική εμπειρία τέχνης μπορούν να απολαύσουν όσοι επισκεφθούν ως τις 20 Φεβρουαρίου την Παναγίτσα Πέλλας, καθώς λειτουργεί στην περιοχή μία μοναδική έκθεση με φωτογραφικά έργα της γνωστής Ελληνίδας φωτογράφου Nelly's.

Τα έργα της Έλλης Σουγιουλτζόγλου - Σεραϊδάρη που έγινε γνωστή με το όνομα Nelly's, εκτίθενται εδώ και λίγες ημέρες, στην αίθουσα τέχνης Leventis Art Suites, στην Παναγίτσα, ενώ η έκθεση φέρει τον τίτλο "Nelly's, Χορός και Αρχαιότητες". H έκθεση, στην οποία η είσοδος είναι ελεύθερη, παρουσιάζεται σε συνδιοργάνωση με το Φωτογραφικό Αρχείο του Μουσείου Μπενάκη, όπου η διάσημη φωτογράφος κληροδότησε μεγάλο μέρος του έργου της. 

«Η έκθεση των φωτογραφιών της Nelly's παρουσιάζει μοναδικό εικαστικό, καλλιτεχνικό και ιστορικό ενδιαφέρον" αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης και εκτιμά ότι το καλλιτεχνικό αυτό γεγονός, σε συνδυασμό με άλλες πολιτιστικές δράσεις αλλά και με τη φιλοξενία των κατοίκων θα δημιουργήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσους επισκεφτούν την Πέλλα την περίοδο των εορτών.