current views are: 1

27 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση12:53

Το comeback των Μαριανίνας Κριεζή και Άννας Παναγιωτοπούλου

Η «Ζέβρα Πυτζάμα» έρχεται με την καινούρια χρονιά στο Badminton.

Δημοσίευση 12:53’
αρθρο-newpost

Η «Ζέβρα Πυτζάμα» έρχεται με την καινούρια χρονιά στο Badminton.

Η «Ζέβρα Πυτζάμα» έρχεται με την καινούρια χρονιά στο Badminton.

H μουσική παράσταση «Ζέβρα Πυτζάμα» σηματοδοτεί την επανένωση της Μαριανίνας Κριεζή με την Άννα Παναγιωτοπούλου, βασικών δημιουργών της θρυλικής Λιλιπούπολης. Και δίνει έναυσμα στα παιδιά, και όχι μόνο, για διασκέδαση.

Πρόκειται για «ένα οικολογικό, μουσικό παραμύθι, ένα μελωδικό μονοπάτι επιστροφής στην αθωότητα: στην εποχή που πιστεύαμε πως, όταν θα μεγαλώναμε, το να αλλάξουμε τον κόσμο θα ήταν για μας παιχνίδι. Αυτό ακριβώς το παιχνίδι είναι το θέμα της παράστασης». Μεταφερόμαστε, λοιπόν, στον βιότοπο της Χαδιαρόπαπιας και του Άγγουρου-Κάγκουρου, στον βοσκότοπο του Γαϊδαρέλου της Πόλης, στο Νεραϊδότοπο και στον Παιδότοπο των Άστρων.

Για να γνωρίσουμε «μια παρέα παιδιών που παίζουν και τραγουδάνε τη ζωή. Και που ενσαρκώνοντας τους ήρωες των αυτοσχέδιων παιχνιδιών τους, καθώς και των τραγουδιών που επινοούν, αγωνίζονται να σώσουν το μαγευτικό τοπίο της φαντασίας τους που απειλείται με εξαφάνιση από τον πιο επικίνδυνο εισβολέα: Τον Κακό Λευκό. Θα τα καταφέρουν;

Info: Η παράσταση «Ζέβρα πυτζάμα» ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Άννας Παναγιωτοπούλου – Φωκά Ευαγγελινού, κείμενα Μαριανίνας Κριεζή και μουσική Διονύση Τσακνή στο Badminton, από 25 Ιανουαρίου.