Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28 Δεκεμβρίου). 

Κριός
Κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές που θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου θα σε αγχώσουν και μπορεί να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις αγαπητέ Κριέ. Κράτησε λίγο αποστάσεις από τα τεκταινόμενα και μείνε μόνος σου, ώστε να μελετήσεις καλύτερα τις κινήσεις σου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, προτίμησε την σιωπή, στο σημείο βέβαια που δεν σε προσβάλει.

Ταύρος
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα θα αναπτερωθούν οι ελπίδες σου και θα δεις, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα, τα όνειρα σου να πραγματοποιούνται. Κάποιο άτομο με μεγάλη ισχύ θα σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί που θέλεις, μιας και στο παρελθόν το είχες βοηθήσει και εσύ σε στιγμή που το είχε ανάγκη.

Δίδυμοι
Την σημερινή ημέρα καλό θα είναι να είσαι συντηρητικός, αγαπητέ Δίδυμε. Ο συμβατικός τρόπος δράσης είναι ο ασφαλέστερος και ο πιο ενδεδειγμένος για εσένα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Επιπλέον θα πρέπει οι σκέψεις σου να χαρακτηρίζονται από ευαισθησία και ταπεινότητα και θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές στην συμπεριφορά σου, όπως και στις προσδοκίες σου.

Καρκίνος
Η εξέλιξη σου σήμερα προδιαγράφεται θετική και ανοδική, αγαπητέ Καρκίνε. Θα πρέπει όμως από την πλευρά σου να επιδείξεις αποφασιστικότητα και θάρρος στην λήψη αποφάσεων. Να θυμάσαι ότι τα καλά δεν έρχονται αν δεν είσαι και εσύ διατεθειμένος να τα διεκδικήσεις. Κινήσου με ζήλο και αυτοπεποίθηση, έχοντας για σύμμαχό σου τις ικανότητές σου, και θα αποκτήσεις όλα όσα σου αναλογούν.

Λέων
Ορισμένα πράγματα στην καθημερινότητα σου, δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, αγαπητέ Λέων, με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε λανθασμένα συμπεράσματα και επιπόλαιες κινήσεις. Χρησιμοποίησε περισσότερο τη λογική παρά το συναίσθημα, για να κάνεις τις σωστές εκτιμήσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

Παρθένος
Σήμερα απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις, αγαπητέ Παρθένε, λόγω των αρνητικών πλανητικών όψεων που μας επηρεάζουν όλους, ανεξαιρέτως. Κάποιες στιγμές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Φρόντισε λοιπόν να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με την δυναμικότητα που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Θα δεχτείς την υποστήριξη δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Ζυγός
Οι ανατρεπτικές καταστάσεις που θα λάβουν χώρα σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, τόσο στις υποθέσεις σου όσο και στα οικογενειακά θέματα, θα προκαλέσουν εκνευρισμό και θα σε εξαντλήσουν. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και με πολλή προσπάθεια, θα επαναφέρεις την τάξη. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους.

Σκορπιός
Καθυστερήσεις και αναβολές θα σε εκνευρίσουν την σημερινή ημέρα, αγαπητέ Σκορπιέ. Οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές, γι’ αυτό μην αλλάξεις πορεία, αν έρθουν κάποια προβλήματα. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις, για σημαντικά θέματα στη ζωής σου.

Τοξότης
Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Τοξότη. Πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που θέλεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Τα σχέδια και τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα αναβάλεις για αργότερα.

Αιγόκερως
Εσύ που είσαι Αιγόκερως, θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές και να φτιάξεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Για να το πετύχεις όμως αυτό, θα πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Μόνο φρόντισε όλα να τα κάνεις με κάποιο μέτρο, για να μην κουραστείς πολύ.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, είσαι σε περίοδο που θα ανταμειφθείς και θα αναγνωριστείς για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς της ζωής σου μέχρι τώρα. Η ημέρα είναι αρκετά καλή και οι πλανητικές όψεις σου δίνουν την εύνοιά τους. Ωστόσο, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν πρόβλημα αυτή την στιγμή για την πορεία σου.

Ιχθείς
Μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις, για να πετύχεις τους στόχους σου, φίλε Ιχθύ. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που αφορούν κάποια τολμηρά σου σχέδια και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν αναλόγως.