Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (29 Δεκεμβρίου)

Κριός

Την σημερινή ημέρα, με τον Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, αγαπητέ Κριέ, θα υπερισχύσει η συναισθηματικότητα από την υποκειμενικότητα. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις ξεκάθαρα, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Η οικογενειακή σου ζωή μπορεί να σε έχει προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, αλλά με τις κατάλληλες κινήσεις, μπορείς να βρεις συμφέρουσες λύσεις, για όλες τις πλευρές. Το βράδυ μην πεις όχι στις προτάσεις που πιθανόν θα δεχτείς για κάποια έξοδο.

Ταύρος

Με την Σελήνη σήμερα να πραγματοποιεί θετική όψη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη, αγαπητέ Ταύρε, θα σε περιβάλλει η αρμονία και θα πετυχαίνεις αυτά που θέλεις με ελάχιστη προσπάθεια. Οι ευκαιρίες θα είναι γύρω σου. Πρόσεχε μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες, γιατί κρύβουν μέσα τους τις λύσεις για ενδεχόμενα προβλήματα του παρελθόντος. Το βράδυ φρόντισε να το περάσεις όσο καλύτερα μπορείς, για να αισθανθείς πιο όμορφα ψυχικά.

Δίδυμοι

Σήμερα φρόντισε να ελέγξεις με κάθε λεπτομέρεια, όλα τα αδύνατα σημεία που μπορεί να έχεις, αγαπητέ Δίδυμε. Όσο για κάποια σχέδιά σου, που μπορεί να καθυστερούν αυτή την περίοδο λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης, μην ανησυχείς, γιατί οι υποδομές που έχεις από το παρελθόν είναι πάρα πολύ καλές και είναι θέμα χρόνου και συγκυριών. Πάντως, φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί με τις πολλές υποχρεώσεις που μαζεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια μέρα σημαντικών γεγονότων και αλλαγών για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε. Τα ευεργετικά αποτελέσματα θα τα αντιληφθείς τις επόμενες μέρες. Η Σελήνη που κινείται στον Τοξότη, σε ευνοεί για να κάνεις μια ουσιαστική αλλαγή πορείας. Μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια, γιατί οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Ετοιμάσου να μάθεις κάποια νέα, που θα σε κάνουν να χαρείς αρκετά.

Λέων

Σήμερα μπορείς να κρίνεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό, αγαπητέ Λέων. Η Σελήνη από τον Τοξότη θα σου φέρει αρκετές ευκαιρίες, που οφείλεις να αξιοποιήσεις όπως πρέπει, για το καλό σου. Μπορείς να πετύχεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου, αρκεί να μείνεις συγκεντρωμένος και να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε να είσαι συνετός.

Παρθένος

Ίσως προκύψουν κάποιες αντιπαραθέσεις σήμερα στον επαγγελματικό σου τομέα, αγαπητέ Παρθένε, που θα σε αγχώσουν αρκετά. Φρόντισε να μην δείξεις αδυναμία, γιατί μπορεί να έχεις δυσάρεστες εξελίξεις στο μέλλον. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να προστατέψεις τα κεκτημένα σου με διπλωματική συμπεριφορά. Μίλα άφοβα στα δικά σου άτομα για όλα αυτά που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Μπορούν να σε βοηθήσουν στα ενδεχόμενα διλήμματά σου.

Ζυγός

Η ημέρα θα είναι κάπως δύσκολη και πρέπει να αποφύγεις να δράσεις εν βρασμώ ψυχής, αγαπητέ Ζυγέ. Μείνε απόλυτα συγκεντρωμένος στα θέλω σου και μην αφήνεις τρίτα πρόσωπα και «υποτιθέμενους» φίλους, να σου βάζουν εμπόδια. Προφυλάξου και δράσε διπλωματικά. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να τους αποφύγεις και δεν θα προκληθούν μεταξύ σας διενέξεις.

Σκορπιός
 
Οι προβληματισμοί σου, αγαπητέ Σκορπιέ, για την πορεία των θεμάτων που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου θα είναι σήμερα αρκετοί, αλλά με λογική σκέψη και ταπεινότητα, θα καταφέρεις να βρεις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν. Έχεις δίπλα σου τους δικούς σου ανθρώπους, για να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς.
 
Τοξότης
 
Σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, ενδέχεται να έχεις μεγάλη ευαισθησία, αγαπητέ Τοξότη. Θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τη συμπεριφορά σου και θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στο πώς να βελτιωθείς. Θα καταφέρεις να εδραιώσεις κάποιες σημαντικές επαφές ή σχέσεις, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η δραστηριότητά σου θα τραβάει την προσοχή των άλλων και θα χαίρεις της εκτίμησής τους.
 
Αιγόκερως
 
Η ημέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσεις τα οικογενειακά σου σχέδια και τις υποχρεώσεις σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Καλό είναι να επικεντρώσεις τις δυνάμεις σου για να βελτιώσεις τα αδύνατα σημεία στις οικογενειακές σου σχέσεις. Άδραξε τις οικογενειακές στιγμές που θα σου παρουσιαστούν, για να ξαναφτιάξεις τουλάχιστον τις σχέσεις σου με αγαπημένα άτομα, που έχεις απομακρυνθεί από κοντά τους.
 
Υδροχοός
 
Με τη Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Τοξότη να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη, αγαπητέ Υδροχόε, μπορείς να πείσεις όσους φέρνουν εμπόδια στα σχέδια σου, να αλλάξουν οπτική και στάση απέναντι σου. Η ευστροφία σου θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη κι ενισχυμένη και θα καταφέρεις να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες, για να προωθήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια με τον καλύτερο τρόπο.
 
Ιχθείς
 
Ασχολήσου σήμερα με τα σχέδια και τα όνειρά σου και πώς θα τα πραγματοποιήσεις, αγαπητέ Ιχθύ. Οι πλανήτες σε γεμίζουν με συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο, με τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου, τον έχεις παραμελήσει. Οι μέρες αυτές είναι οι ιδανικότερες για να βάλεις τις βάσεις για τη δημιουργία μιας νέας φιλίας, με μεγάλη διάρκεια στον χρόνο.