Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (30 Δεκεμβρίου)

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την δυσμενή όψη που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, καλό θα είναι μερικά πράγματα να τα δεις από διαφορετική σκοπιά και να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που μόνο προβλήματα σου φέρνουν. Ίσως ένα πρόσωπο της εμπιστοσύνης σου να σε βοηθήσει με τις συμβουλές του, αν φυσικά αποφασίσεις να του ανοίξεις την καρδιά σου.

Ταύρος

Σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που θα κωλυσιεργούν, αγαπητέ Ταύρε. Οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν στο παρελθόν. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι, ό,τι κι αν γίνει. Πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Δίδυμοι

Ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου, φίλε Δίδυμε. Φρόντισε να μετριάσεις λίγο τον ενθουσιασμό σου γιατί η ημέρα, με τις αρνητικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, κρύβει αρκετές ανατροπές και δυσάρεστες εκπλήξεις. Μην κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις. Σκέψου και μετά πράξε.

Καρκίνος

Δες σήμερα τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, αγαπητέ Καρκίνε. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι, αλλά η μεγάλη ευαισθησία σου σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις; Χρησιμοποίησε στο μέγιστο την κριτική σου ικανότητα, για να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα για ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και για δεδομένα, που δεν είναι έτσι όπως φαίνονται.

Λέων

Το τέλος ενός κύκλου και η αρχή ενός νέου, που πλαισιώνει ουσιαστικές αλλαγές είναι σήμερα κοντά σου, αγαπητέ Λέων. Οι προοπτικές για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου είναι ευνοϊκές και η επιτυχής αποπεράτωση των σχεδίων σου θεωρητικά είναι δεδομένη. Αρκεί να κουνήσεις κι εσύ το δαχτυλάκι σου…

Παρθένος

Φρόντισε να βάλεις νέα θεμέλια, προκειμένου να υπερβείς τα εμπόδια που μπορεί να έχεις από το παρελθόν, αγαπητέ Παρθένε. Μην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν και δεν έχουν μεγάλη σημασία. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον Ουρανό και σε επηρεάζει άμεσα. Δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό ή την παρόρμησή σου.

Ζυγός

Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, για να μπορέσεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Ζυγέ. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον Ουρανό. Προς το βράδυ όμως, κάποια ευχάριστα γεγονότα θα σε χαροποιήσουν αρκετά και θα καλυτερεύσουν τη διάθεσή σου.

Σκορπιός

Μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό άγχος είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα προβληματικά, που έχουν σχέση με την οικογένεια. Θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Τοξότης

Αυτή την περίοδο προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά, αγαπητέ Τοξότη, και μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Η Σελήνη και σήμερα θα κινείται στο ζώδιό σου και μπορείς εύκολα να βάλεις σε εφαρμογή αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Φρόντισε μόνο να ξεμπερδεύεις με ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα, που μπορεί να σε απασχολούν.

Αιγόκερως

Σήμερα πρέπει να είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου και να μην ξεφεύγεις από τις ιδέες σου, αγαπητέ Αιγόκερε, όσο κι αν τρίτα άτομα θα προσπαθήσουν να σου αλλάξουν γνώμη. Από την στιγμή που γνωρίζεις τι είναι αυτό που θες, μπορείς εύκολα να το διεκδικήσεις. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα εισβάλει ένα άτομο, που μπορεί να ταράξει τις μεταξύ σας ισορροπίες.

Υδροχοός

Θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, αγαπητέ Υδροχόε. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου. Θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε θα απαλλαγείς από το άγχος που έχεις.

Ιχθείς

Σήμερα θα προκαλούνται λάθη από τρίτα πρόσωπα και μάλιστα από εκεί που δεν τα περιμένεις, αγαπητέ Ιχθύ. Καλό θα είναι να είσαι σε συνεχή εγρήγορση, για να αποφύγεις τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Το μυαλό σου θα πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση και να μην εμμένεις στις λεπτομέρειες κάποιων θεμάτων.

TAGS