Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (31 Δεκεμβρίου)

Κριός

Ημέρα αντιθέσεων θα είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Κριέ, και οφείλεις πάνω από όλα στον εαυτό σου να είσαι πολύ προσεχτικός σε ό,τι κάνεις, ώστε να προλάβεις να προστατεύσεις όλα όσα έχεις μέχρι τώρα χτίσει. Οπλίσου με υπομονή, ηρεμία και αντιμετώπισε τις δυσκολίες με ψυχραιμία.

Ταύρος

Η μέρα κρύβει κινδύνους και θα πρέπει να δείξεις σύνεση, ηρεμία και αυξημένη αυτοσυγκράτηση, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα, αγαπητέ Ταύρε. Η οικογένειά σου θα σε χρειαστεί και θα πρέπει να της αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και σημασία από ό,τι της έδινες μέχρι τώρα.

Δίδυμοι

Αν είσαι Δίδυμος, πρόσεξε σήμερα να μην έρθεις σε σύγκρουση με δικά σου άτομα, σε σχέση με θέματα που εσύ θα θέλεις να προχωρήσεις και να τα ολοκληρώσεις κι αυτά θα σε καθυστερούν, λόγω των ανασφαλειών τους. Εξήγησέ τους τις προοπτικές που υπάρχουν και με λογικά επιχειρήματα, θα έχεις την δυνατότητα να τους πείσεις.

Καρκίνος

Πολλά θέματα σε έχουν αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς βασικά πράγματα που σε αφορούν, αγαπητέ Καρκίνε. Ό,τι κάνεις σήμερα, πρέπει να το έχεις μελετήσει πολύ καλά και μην φερθείς καθόλου με παρορμητισμό. Θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε ενοχλήσουν και να σε εκνευρίσουν, εσύ όμως οφείλεις να τηρήσεις μια αδιαφορία. Δεν πρέπει να πεις λόγια που μπορεί να χαλάσουν την ψυχολογία σου.

Λέων

Η αλήθεια είναι ότι έχεις να υλοποιήσεις πάρα πολλές ιδέες σε πολλούς τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Λέων, αλλά σήμερα καλό θα είναι να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου και να σκεφτείς πολύ καλά προτού πράξεις. Θα υπάρχουν μερικές καθυστερήσεις και μπερδέματα. Φρόντισε να κάνεις υπομονή και να μην προβείς σε απερίσκεπτες και επιπόλαιες ενέργειες. Στην τελική, μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια.

Παρθένος

Είναι μια πολύ καλή ημέρα η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, για να ασχοληθείς με θέματα που θεωρείς ιδιαίτερα σημαντικά. Μπορείς να δρομολογήσεις κάποιες υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες μέχρι τώρα και σε άγχωναν. Στο οικογενειακό περιβάλλον κερδίζεις συνεχώς έδαφος, γιατί έχεις την αξιολάτρευτη ικανότητα να δημιουργείς την ιδανική ατμόσφαιρα.

Ζυγός

Την σημερινή ημέρα η τύχη θα είναι με το μέρος σου, αγαπητέ Ζυγέ, με την θετική όψη που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη και η αναγνώριση των προσπαθειών και των επιλογών σου είναι πολύ κοντά. Τα προσόντα και οι γνώσεις σου θα ανταμειφθούν και η μέρα θα σου φέρει κέρδη, υλικά, αλλά και ψυχικά-πνευματικά.

Σκορπιός

Έχεις ένα έντονο άγχος, αγαπητέ Σκορπιέ, για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια στοιχειώδη σειρά τα διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση όμως θα είναι τα χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας για εσένα. Προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά και μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου.

Τοξότης

Οι εξελίξεις στην καθημερινότητα είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Τοξότη, και πρέπει να προγραμματιστείς, για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό στις διαπροσωπικές σου συναλλαγές. Είσαι σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Αιγόκερως

Ο εκνευρισμός θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, και θα χαρακτηρίσει όλη την ημέρα. Καλό θα είναι κάποιες στιγμές να μην λες πράγματα που μπορεί να στεναχωρούν δικά σου άτομα. Οι υποχρεώσεις που έχεις θα είναι πάρα πολλές και, σαν να μην σου έφταναν αυτές, θα κληθείς να λύσεις και άλλα θέματα. Υπομονή!

Υδροχοός

Οι εξελίξεις γύρω σου τρέχουν πολύ γρήγορα, ενώ εσύ παραμένεις σε μια στασιμότητα, αγαπητέ Υδροχόε. Αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Θα επικρατήσει μεγάλος προβληματισμός για κάποια γεγονότα, που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Ιχθείς

Με ήχο και χρώμα μπορείς να διανθίσεις την ζωή σου σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ! Μπορείς να πεις τα πάντα στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, αλλά πρόσεχε λίγο τον τρόπο που μιλάς, γιατί ακόμη και σωστή να είναι η άποψή σου σε ένα θέμα, παίζει ρόλο το πώς προσπαθείς να περάσεις την γνώμη σου. Χαλάρωσε λίγο, πες αυτά που έχεις να πεις λίγο πιο όμορφα και θα δεις ότι όλοι θα σε καταλαβαίνουν.

TAGS