Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (1 Ιανουαρίου)

Κριός

Καλή Χρονιά, αγαπητέ Κριέ! Σήμερα θα έχεις υπερβολική αισιοδοξία, αλλά και αρκετό εγωισμό. Αυτά που έχεις στο μυαλό σου και σε απασχολούν έντονα, θα μπορέσεις να τα πραγματοποιήσεις, αν φανείς συνετός και παραγωγικός. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα ακολουθήσεις, για να τις βελτιώσεις. Μην ξεχνάς ότι η Αφροδίτη που κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω, σε επηρεάζει αρνητικά και πρέπει οι συζητήσεις που θα κάνεις να είναι πάνω από όλα διακριτικές.

Ταύρος

Καλή Χρονιά! Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για σένα που είσαι Ταύρος και το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές του. Με το ταμπεραμέντο που θα έχεις, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν παρέμεναν στάσιμα. Σήμερα, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί υπάρχει κίνδυνος να χάσεις το μέτρο. Προς το βράδυ θα δεχτείς με ευγνωμοσύνη την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική ηρεμία.

Δίδυμοι

Καλή Χρονιά! Σήμερα, φίλε Δίδυμε, έχε το νου σου για να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό στις ενέργειές σου. Η ευελιξία και η διπλωματία που σου χαρίζει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα κάνει ακόμα και πρόσωπα που διαφωνούσαν μαζί σου, τελικά να συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά και στο τέλος όλα θα πάνε πολύ καλά.

Καρκίνος

Καλή Χρονιά! Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα στη διάρκεια αυτής της ημέρας, αγαπητέ Καρκίνε, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της βιολογικής σου ηρεμίας. Θα ανακαλύψεις ότι τα άτομα που ανήκουν στο φιλικό σου περιβάλλον, ασκούν μεγάλη επιρροή πάνω σου. Θέσε τα όριά σου! Ευτυχώς, σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Λέων

Καλή Χρονιά, αγαπητέ Λέων! Η ζωή σου, προκειμένου να αποκτήσει ασφάλεια και σιγουριά, πρέπει να οργανωθεί λίγο καλύτερα. Ξεκίνησε σήμερα οργανώνοντας όχι το υπόλοιπο της ζωής σου, αλλά την σημερινή μέρα. Με αυτό τον τρόπο θα ανακαλύψεις ότι στο τέλος, βάζοντας μικρούς και άμεσους στόχους, θα έχεις στην πραγματικότητα προγραμματίσει μεγάλο μέρος της ζωής σου γενικά. Ξεκίνησε από τις λεπτομέρειες, γιατί αυτές κάνουν και την διαφορά.

Παρθένος

Καλή Χρονιά! Σήμερα θα αισθάνεσαι ότι είσαι σε απομόνωση και ότι δεν έχεις κανέναν δίπλα σου να σε στηρίζει, αγαπητέ Παρθένε. Καλό θα είναι να ξεκινήσεις τις κοινωνικές σου επαφές και να συναντήσεις άτομα, που μπορούν να σε στηρίξουν ιδιαίτερα όσον αφορά τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω ευνοεί τέτοιου είδους επαφές.

Ζυγός

Καλή χρονιά, αγαπητέ Ζυγέ! Προχώρησε σήμερα με τη λογική και χωρίς καθόλου παρορμητικότητα ή συναισθηματισμό, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου πιο εύκολα. Προγραμμάτισε όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώνεις τους μελλοντικούς σου στόχους σε άτομα που δε γνωρίζεις καλά. Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν με μαθηματική ακρίβεια. Επιδίωξε να περάσεις κάποιες ευχάριστες στιγμές, μέσα σε φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλον.

Σκορπιός

Καλή χρονιά! Πρέπει να δείξεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κι αν κάνεις αυτήν την Πρωτοχρονιά, φίλε Σκορπιέ. Θα νιώθεις ότι μερικές φορές πνίγεσαι και δεν μπορείς να μιλήσεις. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις, γιατί το έχεις πραγματικά ανάγκη και θα σου κάνει καλό. Επίσης, φρόντισε να δώσεις εγκαίρως λύσεις σε κάποια οικογενειακά θέματα, που επιμένουν να σε ταλαιπωρούν, και ξεμπέρδευε μια καλή μαζί τους.

Τοξότης

Καλή χρονιά, αγαπητέ Τοξότη! Αυτήν την Τετάρτη σε περιμένουν απρόσμενα νέα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Οι λύσεις που αναζητάς, θα σου έρθουν ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια πελώρια λαχτάρα, για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς, οργανώνοντας μία διαφορετική έξοδο ή κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου.

Αιγόκερως

Καλή χρονιά! Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου, ο δυναμισμός και η ενέργειά σου θα είναι έντονες και ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα. Μπορείς να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις όλα τα εφόδια για την επιτυχή έκβασή τους. Πρόσεξε λίγο, γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν δικά σου άτομα. Το βράδυ καλύτερα να αρκεστείς σε ήρεμες συζητήσεις και χαλαρή ψυχαγωγία, γιατί μην ξεχνάς ότι η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο σου φέρνει στο προσκήνιο ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις.

Υδροχόος

Καλή χρονιά, αγαπητέ Υδροχόε! Ημέρα που πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, θα είναι αυτή η Πρωτοχρονιά για εσένα. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιείται στον Αιγόκερω, σε γεμίζει με ενεργητικότητα και σε ωφελεί. Βγάλε τη δυναμικότητα που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις.

Ιχθείς

Καλή χρονιά, αγαπητέ Ιχθύ! Μπορείς σήμερα να αποφύγεις τις τριβές και το ανάλογο στρες, με διπλωματικό τρόπο. Άφησε να δράσουν οι θετικές επιρροές που σου στέλνει η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και που θα σε τονώσει ψυχοσωματικά. Μην αναλώνεσαι σε κουτσομπολιά και πράγματα δευτερεύουσας σημασίας.