των Φράνσες Γκούντριχ και Αλμπέρτ Χάκετ στο Θέατρο Άνεσις

«Το Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ», είναι το πιο πολυδιαβασμένο βιβλίο μετά τη Βίβλο. Η πρώτη του έκδοση έγινε το 1947. Από τότε μεταφράστηκε σε παραπάνω από 67 γλώσσες και έχει πουλήσει περισσότερα από 31 εκατομμύρια αντίτυπα.

Ένα έργο-ντοκουμέντο, μια καταγραφή του απάνθρωπου φυλετικού κατατρεγμού. Το έργο βασίζεται στο πασίγνωστο ημερολόγιο της νεαρής έφηβης Γερμανοεβραίας στη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. Η Άννα είχε μια όμορφη παιδική ηλικία μέχρι που τα ναζιστικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Ολλανδία. Η οικογένεια Φρανκ κρύφτηκε στη σοφίτα ενός σπιτιού για δύο ολόκληρα χρόνια.

Σε αυτή τη σοφίτα, η Άννα Φρανκ καταγράφει στο ημερολόγιό της τις σκέψεις της για την αγάπη, τη ζωή, την ευτυχία... Μέσα από τα μάτια και τα λόγια της, η ιστορία του διωγμού και της αυτοεξορίας της οικογένειάς της ζωντανεύει.

Μετάφραση: Δημήτρης Μοθωναίος & Βάσια Παναγοπούλου

Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζυ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Στέφανος Κυριακίδης, Αφροδίτη Γρηγοριάδου, Βάνα Ραμπότα, Αποστόλης Τότσικας, Κώστας Φαλελάκης, Δημήτρης Παλαιοχωρίτης, Μέλπω Κωστή, Ισιδώρα Δωροπούλου και στο ρόλο της Άννας Φρανκ η Έφη Γούση.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων :

Τετάρτη 18:30 (λαϊκή απογευματινή)

Πέμπτη 19:30 (λαϊκή απογευματινή)

Παρασκευή 21:15

Σάββατο 18:30 & 21:15

Κυριακή 19:30

Παραστάσεις μέχρι και 17 Απριλίου

Λαϊκή απογευματινή – φοιτητικό 17€

Τιμή εισιτηρίου 23€

Ομαδικά 14€

Παραστάσεις για σχολεία κατόπιν συνεννόησης με το ταμείο του θεάτρου