current views are: 1

7 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση17:06

California Ντρίμιν, του Βασίλη Κατσικονούρη στο Θέατρο Μεταξουργείο

Το πολυβραβευμένο έργο ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΝΤΡΙΜΙΝ του Βασίλη Κατσικονούρη θα παρουσιάζεται στο Θέατρο Μεταξουργείο από τις 20 Ιανουαρίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη ώρα 9.00 μ.μ.

Δημοσίευση 17:06’
αρθρο-newpost

Το πολυβραβευμένο έργο ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΝΤΡΙΜΙΝ του Βασίλη Κατσικονούρη θα παρουσιάζεται στο Θέατρο Μεταξουργείο από τις 20 Ιανουαρίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη ώρα 9.00 μ.μ.

Το πολυβραβευμένο έργο ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΝΤΡΙΜΙΝ του Βασίλη Κατσικονούρη θα παρουσιάζεται στο Θέατρο Μεταξουργείο από τις 20 Ιανουαρίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη ώρα 9.00 μ.μ.

Οι τραγελαφικές περιπέτειες δύο λαϊκών παιδιών που αποφασίζουν να καταφύγουν σε ένα new age κοινόβιο στην Καλιφόρνια. Σ’ αυτή τους την προσπάθεια, καταλυτική είναι η “συνδρομή” ενός απίθανου θείου, που έρχεται κατευθείαν από τις δεκαετίες του ’60 και του `70 Είναι ο θείος Πέπο…

Η παράσταση σκηνοθετείται από τον Στράτο Λύκο.

Υπόθεση του έργου:

Το California Ντρίμιν παρουσιάζει τις τραγελαφικές περιπέτειες δύο λαϊκών παιδιών που αποφασίζουν να μην πάνε στρατό και να καταφύγουν σε ένα new age κοινόβιο στην Καλιφόρνια. Το έργο είναι σαν ένα φωτογραφικό φλάς που τους πιάνει ακριβώς την στιγμή που χαζεύουν μπροστά από μια μεγάλη σκοτεινή πόρτα. Είναι παιδιά κωμικά, αφασικά, χαμένα κάπου σε μία μετεφηβική ηλικία, απελπισμένα. και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τα παραδεχτούν όλα αυτά, εκτός ίσως από το τελευταίο. Όταν το καταλαβαίνουν κι αυτό τότε διαβαίνουν το κατώφλι. Την άλλη μέρα, σαν εμφανίσουμε την φωτογραφία, δεν θα είναι εκεί…

Συντελεστές

Σκηνοθεσία-μουσική επιμέλεια:  Στράτος Λύκος

Επιμέλεια σκηνικού: Εμμανουέλα Αλφιέρη-Στράτος Λύκος

Κίνηση: Μανόλης Θεοδωράκης

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Βοηθός σκηνοθέτη: Εβίτα Συρίγου

Παραγωγή: ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ

Ερμηνεύουν: Θοδωρής Αντωνιάδης, Στράτος Λύκος, Ισιδώρα Δωροπούλου, Εβίτα Συρίγου.


σχετικα αρθρα