Δίνει ραντεβού από 17 Ιανουαρίου ως 5 Φεβρουαρίου με τίτλους που ξεκινούν από μόλις μισό ευρώ.

Το Παζάρι Βιβλίου είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του για 18η συνεχή χρονιά την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου. Για είκοσι μέρες, λοιπόν, η πλατεία Κοτζιά θα αποτελέσει σημείο συνάντησης βιβλιόφιλων όλων των ηλικιών αφού οι διοργανωτές υπόσχονται τη συμμετοχή πολλών Ελλήνων εκδοτών, προσφέροντας χιλιάδες τίτλους στο κοινό σε πολύ χαμηλές τιμές που αρχίζουν από μόλις 50 λεπτά.

Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος, το Παζάρι Βιβλίου μεταφέρθηκε πέρυσι στην Πλατεία  Κοτζιά και θα βρίσκεται εκεί μέχρι την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014, καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές από 10:00 το πρωί μέχρι 22:00 το βράδυ.

Φέτος, τα δύο σωματεία που διοργανώνουν την εκδήλωση αποφάσισαν να λειτουργήσουν με συγκεκριμένους κανόνες για την εύρυθμη λειτουργία του παζαριού. Τα βιβλία πρέπει να έχουν ημερομηνία έκδοσης τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν και κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Υπάρχει επίσης έλεγχος στην τιμή πώλησης, που πρέπει να είναι περίπου το 30% της αρχικής λιανικής  τιμής που είχε το βιβλίο όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Το παζάρι βιβλίου διοργανώνεται από τα εκδοτικά σωματεία: Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β) και το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.).

Σημειωτέον πως όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα ώστε το κοινό να γνωρίζει την τιμή πριν φτάσει στα ταμεία.
Η κεντρική είσοδος θα είναι από την Οδό Αθηνάς (μπροστά από το Δημαρχείο)