Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (16 Ιανουαρίου)

Κριός

Σήμερα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Καρκίνο, αγαπητέ Κριέ, θα αναπτερωθούν οι ελπίδες σου και θα δεις τα όνειρα σου να πραγματώνονται, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα. Κάποιο άτομο με μεγάλη ισχύ θα σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί που θέλεις, μιας και στο παρελθόν το είχες βοηθήσει και εσύ, σε στιγμή που το είχε ανάγκη.

Ταύρος

Μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου, αγαπητέ Ταύρε. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που αφορούν σε κάποια τολμηρά σου σχέδια, και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν αναλόγως.

Δίδυμοι

Κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές, που θα προκύψουν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε, θα σε αγχώσουν με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις. Κράτησε λίγο αποστάσεις από τα γεγονότα και μείνε μόνος σου, ώστε να μελετήσεις καλύτερα τις κινήσεις σου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, προτίμησε την σιωπή, στο σημείο βέβαια που δεν σε προσβάλει.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, οι ανατρεπτικές καταστάσεις που θα προκύψουν σήμερα, τόσο στις επαγγελματικές υποθέσεις σου όσο και στα οικογενειακά θέματα, λόγω των επιρροών που σου στέλνει η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό και θα σε εξαντλήσουν. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και με την ανάλογη προσπάθεια, θα επαναφέρεις την τάξη. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους.

Λέων 

Καθυστερήσεις και αναβολές θα σε εκνευρίσουν την σημερινή ημέρα, λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο, αγαπητέ Λέων. Οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές, γι’ αυτό μην αλλάξεις πορεία, αν έρθουν κάποια προβλήματα. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη, σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά θέματα στη ζωής σου.

Παρθένος

Ορισμένα πράγματα στην καθημερινότητά σου, αγαπητέ Παρθένε, δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε λανθασμένα συμπεράσματα και επιπόλαιες κινήσεις. Αυτήν την δύσκολη ημέρα χρησιμοποίησε περισσότερο την λογική παρά το συναίσθημά σου, για να κάνεις τις σωστές εκτιμήσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

Ζυγός

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Ζυγέ. Πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να φέρεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, που θα σου προκαλέσει η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου. Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που θέλεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Σχέδια και αλλαγές που σκοπεύεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα.

Σκορπιός

Είσαι σε περίοδο που θα ανταμειφθείς, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα αναγνωριστείς για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς. Η ημέρα είναι αρκετά καλή και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου δεν θα σε επηρεάσει αρνητικά. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν πρόβλημα αυτή την στιγμή για την πορεία σου.

Τοξότης

Σήμερα απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις, αγαπητέ Τοξότη, λόγω της Πανσελήνου στο ζώδιο του Καρκίνου, που επηρεάζει όχι μόνο εσένα, αλλά και τους γύρω σου. Κάποιες στιγμές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Να θυμάσαι πως δεν πρέπει να δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με την δυναμικότητα που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Θα δεχτείς την υποστήριξη δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Αιγόκερως

Η εξέλιξή σου σήμερα προδιαγράφεται θετική και ανοδική, αγαπητέ Αιγόκερε. Θα πρέπει όμως από την πλευρά σου να επιδείξεις αποφασιστικότητα και θάρρος στην λήψη αποφάσεων. Να θυμάσαι ότι τα καλά δεν έρχονται, αν δεν είσαι και εσύ διατεθειμένος να τα διεκδικήσεις. Με ζήλο και αυτοπεποίθηση, κινήσου έχοντας για σύμμαχο σου τις ικανότητές σου και θα αποκτήσεις όλα όσα σου αναλογούν.

Υδροχόος

Θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές και να φτιάξεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Υδροχόε. Για να το επιτύχεις, πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Μόνο φρόντισε να τα κάνεις όλα με κάποιο μέτρο, γιατί η επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιο του Καρκίνου σε επηρεάζει άμεσα και σε αποσυντονίζει.

Ιχθείς

Την σημερινή ημέρα, που θα πραγματοποιηθεί Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, καλό θα είναι να είσαι συντηρητικός, αγαπητέ Ιχθύ. Ο συμβατικός τρόπος δράσης είναι ο ασφαλέστερος και ο πιο ενδεδειγμένος για εσένα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Επιπλέον, θα πρέπει οι σκέψεις σου να χαρακτηρίζονται από ευαισθησία και ταπεινότητα και να αποφύγεις τις υπερβολές στην συμπεριφορά σου, όπως και στις προσδοκίες σου.

 
TAGS