Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει το “Jack and Jill” ένα "ρομάντζο", της Jane Martin, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λάσκαρη.

Από το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 18:00 και Κυριακή στις 21:00

Ο Πολυχώρος Vault παρουσιάζει από το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και για 20 μόνο παραστάσεις, το ”ρομάντζο” της Jane Martin “Jack and Jill” σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λάσκαρη.

...“γιατί...

δε μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτήν

γιατί δε περίμενες να ζήσεις χωρίς αυτόν

γιατί φοβόσουν ενώ τώρα φοβάστε

γιατί δε περιμένες να ερωτευθείς ξανά

γιατί...

είναι ο έρωτας γαμώτο... που μας ενώνει σήμερα που χίλια δύο μας χωρίζουν”...

Από 1 Φεβρουαρίου κάθε Σάββατο στις 18.00 και Κυριακή στις 21.00 για 20 μόνο παραστάσεις.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Το έργο ανεβαίνει στην Ελλάδα για πρώτη φορά και παρακολουθεί την πορεία μιας σχέσης. Δύο ενήλικες που περνούν από το θαύμα στην καταστροφή. Μέσα από τις διαδρομές τους μπορούμε να βρουμε στιγμές από την ζωή μας και εκφάνσεις του εαυτού μας. Όλοι αναζητούμε τον ιδανικό σύντροφο αλλά παράλληλα θέλουμε να διατηρούμε την ανεξαρτησία μας, προβάλλοντας στον άλλον τα δικά μας θέλω και τις δικές μας επιθυμίες, σε έναν αέναο αγώνα για ασυνείδητη υπεροχή, ακούσια και εκούσια παιχνίδια εξουσίας. Είναι εφικτή λοιπόν η κοινή πορεία δυό ανθρώπων εξ ορισμού διαφορετικών; Ο τρόπος είναι η ταύτιση ή η συμμετοχή; Πόσο διαφορετικοί και πόσο ίδιοι είμαστε μπροστά στον έρωτα; Ο φόβος και ο εγωισμός πως διαχειρίζονται; Υπάρχουν λύσεις και συνταγές ή είμαστε καταδικασμένοι στην επανάληψη και στην συνεχόμενη αναζήτηση;

Το έργο έχει παρουσιαστεί σε Καναδά, Γερμανία, Ιταλία και Κύπρο κι έχει μεταφραστεί στα ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά, ολλανδικά, ρώσικα και άλλες γλώσσες. Άλλα έργα της Martin είναι τα «Cementville», «Summer», «Vital Signs», «Anton in Show Business».

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Σάββατο 18:00

Κυριακή 21:00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 80 λεπτά

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Πολυχώρος VAULT

Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός (8’ περίπου με τα πόδια)