Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (20 Ιανουαρίου)

Κριός

Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει πολύ δυναμισμό, αγαπητέ Κριέ, και θα φέρει εξελίξεις, που θα είναι πολύ θετικές για εσένα. Ξεκινάει μια περίοδος που θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς άμεσα. Έχεις την εύνοια των πλανητών για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Ξεκίνα λοιπόν σήμερα, που ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου και σε ευνοεί ιδιαίτερα, να καταστρώνεις τα σχέδιά σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζεις.

Ταύρος

Οι αλλαγές που θα συμβαίνουν αυτήν την ημέρα θα κατακλύζουν την ζωή σου και θα δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες, αγαπητέ Ταύρε. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή. Πρόσεξε, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις από το άγχος που σε διακατέχει αυτή την στιγμή.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις, για πολλές υποθέσεις που σε απασχολούν, αγαπητέ Δίδυμε. Πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο, γιατί θα έχεις την ικανότητα να βρίσκεις τα κατάλληλα άτομα, την κατάλληλη στιγμή και για τον κατάλληλο σκοπό. Αυτά τα άτομα θα σε βοηθήσουν πολύ στο μέλλον. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις εκκρεμότητες που έχεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα θα σε κάνει να δεις μερικές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι, αγαπητέ Καρκίνε, και θα αρχίσεις να κινείσαι με τέτοιο τρόπο, που θα αλλάξεις πολλές καταστάσεις στη ζωή σου. Ωστόσο, θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο, καθώς μπορεί να βγουν στην επιφάνεια θέματα από παλιά, που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Μίλησε ανοιχτά και διεκδίκησε αυτό που θέλεις. Πρέπει πάση θυσία να μην καταπιέζεις τα συναισθήματά σου, γιατί είναι βέβαιο ότι δεν θα σου κάνει καλό.

Λέων

Σήμερα προσπάθησε να ισορροπήσεις τα θέματα που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά, αγαπητέ Λέων. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες τις καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και πολύ σύντομα θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν, μόνος σου. Η οικογένεια και οι φίλοι είναι δίπλα σου, για να σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς.

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα θα σε ευνοήσει αρκετά, αγαπητέ Παρθένε, και ο δυναμισμός αλλά και η αποφασιστικότητα που θα έχεις σε κάποια θέματα, θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλά. Μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι κι αν έρθει στον δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου, μόνο και μόνο γιατί μπορεί μερικές φορές να υπάρχουν μερικά προβλήματα. Να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι προσωρινά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

Ζυγός

Η σημερινή Δευτέρα θα είναι μια ημέρα εσωτερικής αναγέννησης για εσένα, φίλε Ζυγέ! Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση, έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. Πρόσεχε και μάθε να κρατάς την ψυχραιμία σου σε λογικά επίπεδα!!!

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα θα σε ευνοήσει αρκετά, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα μπορείς εύκολα να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Μην αμελήσεις καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Σήμερα θα έχεις μεγάλη συναισθηματικότητα, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να δεις τα πράγματα ως έχουν και όχι από την δική σου, ευαίσθητη ματιά. Μην επιτρέψεις σε κανένα να σου χαλάσει την ψυχολογία. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Τοξότης

Απόφυγε σήμερα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά, αγαπητέ Τοξότη, γιατί η μέρα θα είναι από μόνη της επιβαρυντική και θα σε αγχώσει αρκετά. Έχεις αρκετά προβλήματα δικά σου, δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένα. Φρόντισε να ανοίξεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, γιατί δυστυχώς κανένας μόνος του δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη τα διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της μέρας και πρέπει να σκέφτεσαι διπλά, προτού πράξεις το οτιδήποτε. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα σε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν. Περίεργα συναισθήματα θα σε διακατέχουν και θα πρέπει να λογικευτείς.

Υδροχόος

Με τον Ήλιο να κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου, αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα θα σε κάνει να δεις μερικές καταστάσεις από άλλη σκοπιά και να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα, που μέχρι σήμερα έκανες. Το πείσμα και η επιμονή σου ώρες-ώρες δεν έχουν όρια και το ξέρεις καλά ότι αυτός είναι ο κύριος λόγος για όλα σου τα προβλήματα. Θα πρέπει λοιπόν να τα κοντρολάρεις λίγο, γιατί σίγουρα δεν σου αρέσει να στεναχωριέσαι, όπως κάνεις τον τελευταίο καιρό σε σταθερή βάση.

Ιχθείς

Μια ημέρα με πολλές εναλλαγές και απρόοπτα θα είναι η σημερινή Δευτέρα για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Ωστόσο, μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν και μπορείς πραγματικά να καταφέρεις πάρα πολλά, αν δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θες.

 
TAGS