Θα κάνει πρεμιέρα 6 Φεβρουαρίου στον Cartel Τεχνοχώρο στον Βοτανικό.

Την τρίτη του παράσταση, μετά τους «Εκτελεστές» του Σκούρτη σε σκηνοθεσία Πηγής Δημητρακοπούλου και το «Striptease» του Σλάβομιρ Μρόζεκ σε σκηνοθεσία της Ομάδας Cartel, που παίζεται αυτήν την περίοδο, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ο Cartel Τεχνοχώρος στον Βοτανικό.

Το έργο «Shopping and Fucking» του Μαρκ Ρέιβενχιλ, εκπροσώπου του περίφημου κινήματος του «in-yer-face» theatre θα κάνει πρεμιέρα σε σκηνοθεσία (για πρώτη φορά) του Βασίλη Μπισμπίκη στις 6 Φεβρουαρίου. Το έργο ανεβαίνει με τη μετάφραση του Θωμά Μοσχόπουλου που πρωτοανέβασε το κείμενο στο «Αμόρε» το 1997, έναν μόλις χρόνο μετά τη βρετανική πρεμιέρα από τους Out of Joint Theatre Company, στο Royal Court Theatre στο Λονδίνο.

Τα σκηνικά είναι της Ζωής Πυρίνη, τα κοστούμια της Μαρίας Κοντοδήμα, οι φωτισμοί της Κατερίνας Μαραγκουδάκη, ενώ το βίντεο art του Γιώργου Γκικαπέππα και το video-μοντάζ της Στεφανίας Βλάχου. Στην παράσταση παίζουν οι Ελεονόρα Αντωνιάδου, Απόστολος Κρίτσας, Δημήτρης Νικολαΐδης, Στέλιος Τυριακίδης, Αγγελική Παρδαλίδου, μια πεντάδα νέων ηθοποιών, εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενων, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει μαζί τα βήματά τους στην υποκριτική όντας συμφοιτητές στην ίδια δραματική σχολή και σχηματίζουν μια άτυπη ομάδα.