Μια σύγχρονη παρουσίαση του αριστουργήματος του Σαίξπηρ. Δυο νέοι ηθοποιοί με σκηνοθέτη τον Κώστα Γάκη αναλαμβάνουν όλους τους ρόλους του έργου σε ένα τρελό μουσικό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων. Μια σπαζοκεφαλιά υποκριτικής, ένα θεατρικό παζλ από ποικίλα θεατρικά είδη και ύφη, ένας αγώνας να δοθεί στο ακέραιο η ουσία του έργου του Σαίξπηρ.

Με όπλο την αθωότητα και την υψηλή σωματική τους ενέργεια οι δυο νεαροί performers ρίχνονται στην αρένα της σκηνής για να ανακαλύψουν από την αρχή τον πιο βαθύ, τον πιο παράλογο, τον πιο ακραίο, τον πιο θνησιγενή, τον πιο ποιητικά γελοίο έρωτα όλων των εποχών.
 
Μετάφραση: Διονύσης Καψάλης, Διασκευή: Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Σκηνοθεσία: Κώστας Γάκης, Συνεργασία στη Σκηνοθεσία: Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Σκηνικά-Κοστούμια: Μαρίνα Χατζηλουκά, Λυδία Μανδρίδου, Μουσική: Κώστας Γάκης, Κώστας Λώλος, Χορογραφία: Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Επιμέλεια Κίνησης: Αλεξία Νικολάου, Σχεδιασμός Φωτισμών: Σταύρος Τάρταρης,
Video Art: Νικολέτα Καλαθά

Ερμηνεύουν: Μαρίνα Αργυρίδου (Ιουλιέτα), Γιώργος Κισσανδράκης (Ρωμαίος), Κώστας Λώλος (Μουσικός επί σκηνής)

Παραστάσεις

Λευκωσία: Νέα Σκηνή ΘΟΚ (χώρος παλιού ΓΣΠ)
14, 15, 22 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου 2014, 8.30μ.μ.
16, 23 Φεβρουαρίου και 2 Μαρτίου 2014, 6.00μ.μ.

Πληροφορίες:
Ταμείο ΘΟΚ, τηλ. 77772717 (χώρος παλιού ΓΣΠ)