Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (23 Ιανουαρίου)

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σε έχει καταλάβει σήμερα μια έντονη ανησυχία, αλλά και ανυπομονησία για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις. Αυτή η στάση μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις πανικού. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές, και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου.

Ταύρος

Μην κάνεις πίσω σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, μπροστά στα προβλήματα που θα προκύψουν. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων που βρίσκονται στο πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν όποτε τους χρειαστείς. Ό,τι κι αν γίνει, να είσαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό σου.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, καλό είναι να μη δώσεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με άτομα που σου είναι απαραίτητα, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι το βράδυ, θα συμβούν κάποιες αλλαγές που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.

Καρκίνος

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, μπορεί να χαλάσουν την ψυχική σου ηρεμία, αγαπητέ Καρκίνε. Με οδηγό την διαίσθησή σου, μπορείς να πετύχεις πολλά από αυτά που ονειρεύεσαι. Άρχισε να κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί οι ιδέες που έχεις, θα σε οδηγήσουν πολύ γρήγορα στο δρόμο της επιτυχίας, που έχεις ονειρευτεί. Αρκεί να επιμένεις και να… υπομένεις!

Λέων

Αγαπητέ Λέων, σταμάτα σήμερα να ρίχνεις τις ευθύνες σε όλο τον κόσμο γύρω-τριγύρω και ξεκίνα από τον βασικό υπεύθυνο, που δεν είναι κανένας άλλος, παρά μόνο εσύ. Μπορεί να μην σου αρέσει ο εαυτός σου έτσι όπως είναι, αλλά από τις συμπεριφορές μας δημιουργούμε τον εαυτό μας και αυτός κρίνεται. Άρα, αλλάζεις τα πάντα πάνω σου και προχωράς. Και σήμερα η μέρα είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσεις.

Παρθένος

Η τάση απομόνωσης που σε διακρίνει σήμερα, φίλε Παρθένε, θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ ό,τι είναι και δεν θα μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν. Έλεγξε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα, για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές, τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Έτσι όμως δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές σου.

Σκορπιός

Αν είσαι Σκορπιός, κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν δεν πρόκειται να ξεπεραστούν, αν δεν κάνεις κάτι δραστικό γι’ αυτές. Πάρε, λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να προχωρήσουν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις ή να ρισκάρεις σε κάποιες αποφάσεις, που είναι αρκετά σημαντικές.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις από την μεριά σου. Κινήσου με μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι κι αν σου προκύψει. Θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, φρόντισε σήμερα να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα και μην αφήνεις να σε καταβάλλει το άγχος, για τις διάφορες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα. Η θέση της Σελήνης στον Ζυγό μέχρι το βράδυ σε ευνοεί και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα, που μπορεί μέχρι και τώρα να σε προβληματίζουν.

Υδροχόος

Τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Υδροχόε, θα κατακλύζεσαι από ιδέες, για να μπορέσεις να βελτιώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου που σε προβληματίζουν. Η θέση της Σελήνης στον Ζυγό μέχρι το βράδυ, είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου και σε οδηγεί κατευθείαν στο δρόμο προς την επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν στα θέματα που μπορεί να σε απασχολούν αυτή την περίοδο.

Ιχθείς

Σήμερα πρέπει να δείξεις προσοχή και δυσπιστία σε αυτά που ακούς, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως αρχικά φαίνονται, φίλε Ιχθύ. Η κοινωνικότητά σου θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον, χάρη στις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στον Ζυγό μέχρι αργά το βράδυ.

 
TAGS