ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

... μια ερωτική μουσική παράσταση για τρεις.

Στη Νέα Υόρκη, κάποτε…

Στη σκηνή του θεάτρου «Δια Δυο», όταν τα φώτα χαμηλώνουν, η ατμοσφαιρική μουσική δυναμώνει και η σκηνή χωρίζεται στα δυο. Η Νέα Υόρκη συναντά το Λος Άντζελες, οι μελωδίες μπλέκουν με τους διαλόγους, το χιούμορ συνυπάρχει με το δραματικό στοιχείο και όλα μαζί συνθέτουν την ερωτική ιστορία που διαδραματίζεται στην αμερικάνικη μητρόπολη της δεκαετίας του '70.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια της jazz, ο πετυχημένος δικηγόρος σύζυγός της και μια ηθοποιός με όνειρα αλλά χωρίς προοπτικές αποτελούν τους πρωταγωνιστές του νέου θεατρικού έργου του Νικόλα Μίχα «Στη Νέα Υόρκη, κάποτε». Ο γάμος του φαινομενικά αψεγάδιαστου ζευγαριού θα κλονιστεί και τότε, ένα νέο πρόσωπο θα εισχωρήσει στην ζωή τους. Κάποτε. Ίσως όμως όχι, για πάντα.

Το έργο, μία διαδρομή στη σκοτεινή και επαναστατική Νέα Υόρκη του 1977 σε μια εποχή που όλα τελείωναν και ταυτόχρονα σηματοδοτούσαν μια νέα αρχή. Μουσικό χαλί στην παράσταση, οι ζωντανές ερμηνείες των πρωταγωνιστών σε κλασικά θεατρικά και κινηματογραφικά τραγούδια των Frank Sinatra, Elvis Presley, Edith Piaf, Liza Minnelli, Nina Simone, Jefferson Airplane, Chavella Vargas, The Shirelles κ.ά. που διασκευάστηκαν ειδικά για την παράσταση.

Πρωταγωνιστές η Ειρήνη Δούκα, ο Greggy K (πρώην μέλος των Matisse) και η Μαρία Γαλάτη-Λιανοπούλου.

Θέατρο «Δια Δύο»

Σπύρου Πάτση 99, Βοτανικός (80m μετρό Κεραμεικός)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3466048

Παραστάσεις: Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00

Διάρκεια: 120’ (με διάλειμμα)

Εισιτήρια: € 15, 10 (μειωμένο)

Σκηνοθεσία – Κείμενο – Μουσική επιμέλεια: Νικόλας Μίχας

Παίζουν: Ειρήνη Δούκα, Greggy K, Μαρία Γαλάτη-Λιανοπούλου

Πρωτότυπη μουσική – Διασκευές – Ενορχήστρωση: Γρηγόρης Κόλλιας

Μουσική διδασκαλία: Ειρήνη Δούκα

Σκηνικά - Κοστούμια: Πάτρα Μαρούση

Φωτογραφίες: Ιωάννης Γαβριήλ

Παραγωγή: Χώρος Τέχνης Δια Δύο