Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (25 Ιανουαρίου)

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα σε διακατέχει μία μανία να προβείς σε αλλαγές στους βασικούς τομείς της καθημερινότητας σου, που δεν σε ικανοποιούν. Πρέπει όμως να μην κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί ενδέχεται να γίνουν λάθη, που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Από το απόγευμα και μετά, θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα, που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Ταύρος

Ημέρα με πολλές ανακατατάξεις θα είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, με τον Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Κρόνο και να σε επηρεάζει. Αν μπορείς (και έχεις βέβαια την δυνατότητα) προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς όσο μπορείς από όλα θα συμβούν και κάτσε να σκεφτείς, αφομοίωσε τις αλλαγές και δες την θετική πλευρά των πραγμάτων. Άλλωστε, καμιά φορά δεν είναι στο χέρι μας η έκβαση των γεγονότων.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα μπεις σε μια διαδικασία να κάνεις αλλαγές σε όλα αυτά, που σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν. Πρόκειται για θέματα που εσύ θα θέλεις να προχωρήσεις και να τα ολοκληρώσεις, αλλά αυτά θα καθυστερούν. Κάνε υπομονή και φρέναρε την ανυπομονησία σου. Μην έρθεις σε σύγκρουση με δικά σου άτομα, γιατί μπορεί να προκαλέσεις άθελα σου ανεπανόρθωτες ζημιές και να ψυχράνεις το μεταξύ σας κλίμα.

Καρκίνος

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Καρκίνε, θα είναι πολλές, γι’ αυτό πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Ακολούθησε το ένστικτό σου, για να διακρίνεις ποια άτομα θέλουν το καλό σου, και μην εμπιστεύεσαι τον καθένα που σου ανοίγεται και σου παρουσιάζεται ως φίλος.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα έχεις έντονο εκνευρισμό λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη του Ερμή με τον Κρόνο, και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, χωρίς όμως σημαντικό αποτέλεσμα. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν στο παρελθόν και δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι, ό,τι και αν γίνει. Διατήρησε την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται και αν βλέπεις ότι οι υποθέσεις σου συναντούν επανειλημμένα εμπόδια, κάνε μια παύση και συνεχίζεις αύριο…

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα αρχίσεις να βρίσκεις επιτέλους τους ρυθμούς σου, που τους είχες χάσει εξαιτίας θεμάτων που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν μπορούσες να σκεφτείς βασικά πράγματα που σε αφορούσαν. Όμως όποιες ενέργειες αποφασίσεις να κάνεις, πρέπει να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά και μην φερθείς καθόλου με παρορμητισμό.

Ζυγός

Μία δύσκολη ημέρα θα είναι αυτό το Σάββατο για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, μιας και ο Ερμής πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Κρόνο και φέρνει δυσκολίες και ασυνεννοησίες σε όλα τα επίπεδα και εκφάνσεις της καθημερινότητάς σου. Πρόσεξε πολύ τα λόγια σου και τις κινήσεις που θα κάνεις, αν θες να έχεις καλά ξεμπερδέματα.

Σκορπιός

Σε πολλές καταστάσεις που δεν έδινες λύσεις μέχρι τώρα, αγαπητέ Σκορπιέ, γιατί σε δέσμευε η συναισθηματικότητά σου, θα κάνεις επιτέλους σήμερα πάρα πολλά ξεκαθαρίσματα. Πρέπει μερικά πράγματα να τα δεις με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Μπορείς να έρθεις σε επαφή με πολύ οικεία πρόσωπα, για ανταλλαγές απόψεων και για εκτόνωση της ψυχικής πίεσης που νιώθεις.

Τοξότης

Πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις, αγαπητέ Τοξότη. Θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στα οικογενειακά σου, ενώ δεν θα σου μένει χρόνος για σένα. Ωστόσο, πρέπει να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και την διατροφή σου, αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.

Αιγόκερως

Οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές, αγαπητέ Αιγόκερε. Μην αλλάξεις σήμερα πορεία, αν προκύψουν κάποια προβλήματα κατά την διάρκεια της ημέρας. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις και καλό θα είναι να αποφύγεις τις οριστικές αποφάσεις, σε σημαντικά θέματα της ζωής σου.

Υδροχόος

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Υδροχόε. Αυτό θα σε κάνει να καθίσεις να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα, έτσι ώστε να μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα, που θέλεις να τακτοποιήσεις.

Ιχθείς

​Η ημέρα θα είναι αρκετά χαλαρή για σένα που ανήκεις στους Ιχθείς, με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό και να σε επηρεάζει θετικά. Μπορείς να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σου άτομα. Είναι καιρός να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και να σταματήσεις την κακή διατροφή. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

TAGS