Ένα νέο, λαμπερό πρόσωπο προστίθεται στην ομάδα του «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω»: η Πηνελόπη Αναστασοπούλου από την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9, θα παίζει τον ρόλο της Ελπίδας στο θέατρο Αθηνά

Είναι η δεύτερη προσθήκη που γίνεται αυτή την σεζόν, καθώς, φέτος, στην παρέα του Σπύρου Πούλη και του Σπύρου Σπαντίδα προστέθηκε και ο Κώστας Αποστολάκης.

Ένας τυφλός. Ένας κουφός. Ένας μουγγός.  Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. 

Σ’ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ’ αυτήν την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο… Κάποια στιγμή μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξανά!

Το «Δεν Βλέπω Δεν Ακούω Δεν Μιλάω», εμπνευσμένο από έναν παλιό iνδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη, ξεκαρδιστική κωμωδία. Είναι όμως ταυτόχρονα ένα έργο για την συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, την φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν. 

Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Σπύρος Σπαντίδας, Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κείμενο: Γιώργος Θεοδοσιάδης
Σκηνοθεσία: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης 
Επιμέλεια κειμένου: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Δημήτρης Καντάς
Μουσική Επιμέλεια: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Καντάς

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

Δευτέρα & Τρίτη 21:15
Τιμές εισιτηρίων 20, 18, 16, 12

Θέατρο Αθηνά
Δεριγνύ 10 & Πατησίων,Πεδίον Άρεως
Τηλ.: 2108237330