Συναυλία στο φημισμένο Κάρνεγκι Χολ της Νέας Υόρκης θα δώσει η Ελευθερία Αρβανιτάκη, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου. «Μία από τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες τραγουδίστριες του σήμερα» αναφέρει χαρακτηριστικά το επίσημο πρόγραμμα του Κάρνεγκι Χολ, ανακοινώνοντας τη συναυλία της στην κεντρική του σκηνή, Stern Auditorium / Perelman Stage, χωρητικότητας 2.800 ατόμων. 

Στη συναυλία αυτή, η ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει τα πιο γνωστά και επιτυχημένα τραγούδια της, συνοδευόμενη από τον αρμενικής καταγωγής σολίστα και συνθέτη Ara Dinkjian. 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «για έναν καλλιτέχνη, το να βρεθεί στο περίφημο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, θεωρείται τίτλος τιμής. Λίγοι είναι αυτοί που καταφέρνουν να περάσουν τις πόρτες του και να ανέβουν στη σκηνή του για μία δική τους, προσωπική συναυλία. Είναι ένα μεγάλο όνειρο ζωής. Κι ακόμα λιγότεροι εκείνοι που δέχονται απευθείας πρόσκληση από τον πιο φημισμένο χώρο της Νέας Υόρκης. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μπαίνει πλέον στη λίστα αυτή με τους καλλιτέχνες που μπορούν να υπερηφανεύονται πως εμφανίστηκαν στο Carnegie Hall». 

Η συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη χαρακτηρίστηκε ως «ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός» για τον ελληνοαμερικανικό χώρο, υπογραμμίζοντας επίσης ότι «με την ελληνική μουσική ταυτότητα στις αποσκευές της γίνεται για άλλη μια φορά μία σπουδαία πρέσβειρα της Ελλάδας, συμβάλλοντας με την τέχνη της στο διάλογο μεταξύ των λαών».