Θα την έχουν και πάλι για πρωταγωνίστριά τους σε μία παράσταση που θα φέρει στοιχεία από το «Λεωφορείον ο πόθος».

Στην πρώτη της εμφάνιση στο Φεστιβάλ Αθηνών οδηγείται η ομάδα των Bijoux De Kant. Μετά την αναπάντεχη ματιά στο μύθο της Μήδειας πάνω στο έργο του Δημήτρη Δημητριάδη «Πολιτισμός: μια κοσμική τραγωδία» και νωρίτερα την εξίσου απόκοσμη «Στέλλα travel» - το δεύτερο ήταν ένα έργο με το οποίο είχαν θέσει υποψηφιότητα για την περσινή διοργάνωση του Ελληνικού Φεστιβάλ – η ομάδα του Γιάννη Σκουρλέτη θα καταπιαστεί με ένα ακόμα μυθικό σύμπαν που θα φέρει στοιχεία από το «Λεωφορείον ο πόθος» του Τένεσι Γουίλιαμς.

Το, για την ώρα, άτιτλο κείμενο θα υπογράψει η Γλυκερία Μπασδέκη, υπεύθυνη και για την αναθεωρημένη «Στέλλα», δίνοντάς της ωστόσο έντονο βαλκανικό άρωμα. Όσο για τη διανομή της παράστασης ο Σκουρλέτης θα καταφύγει στο επιτυχημένο σχήμα του «Πολιτισμού». Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και πάλι σε τραγικό ρόλο να θυμίζει κάτι από Μπλανς Ντιμπουά, ενώ στο πλευρό της θα εμφανιστούν οι Λένα Δροσάκη, Κρις Ραντάνοφ και Γιώργος Παπαπαύλου. 

Φιλοδοξία της ομάδας είναι μετά το ντεμπούτο τους στο Φεστιβάλ να στήσουν μια μικρή περιοδεία σε επιλεγμένους σταθμούς, ανά την Ελλάδα.